Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

67-годишният индиец Зионa може би е единственият човек в света, който не може да се оплаче от самота.
Той има 39 жени и 94 деца от тях.

Както уточнява Lifenews, независимо от всички задължения, които произтичат от многобройното семейство Зионa, цялата си челяд той възприема като дар Божи.

Семейството, състоящо се от 181 души, едва се побира в огромна четириетажна вила със сто стаи. Тя се намира сред хълмовете в индийско селце в източния щат Мизорам.

Главата на семейството е дърводелец по професия. Със собствените си ръце той е създал училище за децата си.

Работата в кухнята е денонощна. Само за една вечеря са необходими 30 кокошки, 60 кг картофи и 100 кг ориз.

Основният помощник на Зионa е първата му жена, 69-годишната Затианга, която организира работата на останалите членове на семейството.

37-годишната Нгайзуали пък се счита за избрана и любима жена, тъй като на нея е възложена задачата всеки ден да сресва господаря си.

"Ние винаги сме до него. Той е най-важният човек вкъщи", споделя една от съпругите. "Зионa е най-красивият мъж в селото!“

Независимо от напредналата си възраст мъжът не смята да се задоволи с постигнатото и има намерение да увеличи харема си с още бройки - жени.

Освен семейството си неуморимият Зионa оглавява и сектата "Чана", която позволява на 4-те хилядите си членове да имат неограничен брой жени.

Привържениците на сектата мечтаят в бъдеще да управляват света заедно с Исус.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

97

JJ

преди 13 години

39 жени и 94 деца от тях + 1 мъж = 134!тая вечеря за 134 души 100 кела ориз , айде афтора на статията да изяде за вечеря 1 кело ориз и полвин кело картофи хахахах може и да му остане място за 1 копанче

96

стария хъш

преди 13 години

Ааа това е нищо я вижте при комшиите как е в Анадола наскоро пишеше някъде че един ага имал 3 жени и от тях 55 деца и като го попитали знае ли имената им той казал не ,а като го попитали работи ли нещо той казал: Ееее малка работа ли е да направиш толкова деца те нали работят !!!! :)

95

rkud

преди 13 години

*** му работа !

fallback