Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Сътрудник на британските миграционни служби е бил уволнен, след като включил името на съпругата си в списъка с потенциални терористи.
Мъжът се решил на отчаяната стъпка, тъй като се уморил от жена си и не искал повече да я вижда, съобщи Sunday Mirror.

От миграционната служба разказват, че сътрудник на един от отделите включил името на съпругата си в списъка с потенциалните терористи, на които е забранено да влизат във Великобритания.

Това станало преди три години, когато жената заминала на почивка в Пакистан. След като ваканцията свършила, жената пристигнала на летището, но й било отказано да излети за Великобритания.

Съпругата се обадила на мъжа си и го информирала за случилото се. Тя го помолила да разбере защо не са й позволили да отпътува.

Бившият вече служител обаче не й позвънил и жената била принудена да остане в Пакистан.

Измамата лъснала, когато започнала проверка на благонадеждността му във връзка с предстоящо служебно повишение, която би му дала достъп до още по-секретна информация.

От ръководството се запознали с документите, които сърдитият съпруг някога е попълвал, и тогава разбрали, че той е внесъл името на жена си в списъка с потенциалните терористи.

Наложило се служителят да признае вината си, след което веднага бил уволнен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

гуньо

преди 13 години

Бих включил това на тъщата.

32

Иванчо

преди 13 години

ДО НОМЕР 22

31

Иванчо

преди 13 години

Най- ме кефи накой като се изкаже "баси тъпите чужденци":)))) А на Балканския полуостров глупостите имат край, и следват нови, още по- големи. И все едни умници ги сътворяват, ум да ти зайде.

fallback