Руските проститутки работят с девствениците все едно не го правят за пари. Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Младият мъж трябва да направи първия секс в живота си с рускиня. Рускините са най-внимателни и нежни и умеят да отпуснат девственика в леглото. 

Това разкрива практиката на уникалния публичен дом за девственици в Берлин. В него работят предимно жрици от Русия.

Oще по темата

Пробвахме с всички – шведки, чехкини, българки, полякини, но те невинаги успяваха да разкрепостят нашите необичайни клиенти и да свършат работата до края, споделя пред „Speed инфо“ Улрих Рупел, един от собствениците на бордея.

Рускините обаче оправдали очакванията на работодателите си. 

Интересът към уникалния публичен дом е голям – клиентите с охота плащат 60 евро за сеанс от 30 минути.

Руските проститутки работят с девствениците все едно не го правят за пари, а за идеята. Истински психоложки, възхитен е Улрих Рупел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

428

Мая

преди 12 години

444 коментара ?! Май наистина днес.бг са засегнали болната тема. Аз съм жена,чиста българка,имала късмета малко да поживее на различни места по света. Искам да ви кажа,че има различни жени сред всяка нация. Виждала съм такива рускини от класа,които няма да благоволят и да ви погледнат,а камо ли да са "лесни".Облечени в маркови дрехи,преобличащи се официално за вечеря и водещи разговори на нялолко езика,на теми,на които доста от коментиращите тука ще мълчат или мънкат нещо под носа си.

427

Mirizlivi mardi

преди 12 години

ruskinite i poliakinite sa nai-dolnata smrad na Kontinenta

426

Анонимен

преди 13 години

ЗЛОБА + OMРАЗА = ПАРАНОЯ + НЕВРОЗИ ...ПСИХОЗИ .......Помислете за психичното ви здраве, защото подобни теми не са здравословни...

fallback