Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Няколко мъже в Зимбабве са станали жертва на изнасилване от тайнствена женска банда насилнички, съобщи allAfrica.com.

Изнасилвачките докарвали жертвите си до безпомощно състояние, след което ги заставяли да правят групов секс.
До момента са пострадали петима мъже.

Последната жертва бил 25-годишен мъж. Младежът чакал на спирка, когато към него в бял микробус се приближили сексуалните разбойнички и му предложили да го закарат.

След като се качил, мъжът бил упоен. Когато се събудил, бил гол и в безпомощно състояние, а похитителките му го изнасилвали една след друга.

След като потушили страстите си и взели от него 308 долара и мобилния му телефон, жените го захвърлили в безлюдно място.

След като дошъл на себе си, пострадалият се оплакал в полицията.

Според полицията нападенията имат ритуално-мистичен характер.

При предните оплаквания обстоятелствата са сходни, но броят жени бил различен и инцидентите ставали в различни райони на страната.

Първото подобно престъпление било извършено в края на 2009 г.

Тогава три жени похитили 18-годишно момче. На младежа му "провървяло" според някои, тъй като в самото изнасилване участвала само една жена.

През февруари т.г. четири жени нападнали 25-годишен мъж и с пистолет, опрян в главата му, го накарали да прави секс с тях.

През септември станали цели три изнасилвания.

В наказателния кодекс на Зимбабве под съдебна отговорност попадат само мъжете насилници. В конкретния случай, ако бъдат заловени, жените ще бъдат обвинени в хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

235

все някой

преди 13 години

Нищо не казват за смисъла на тоя мистичен религиозен ритуал. Ако причината е именно той, защо мадамите гушват паричките на жертвата и телефона?

234

Зимбабве

преди 13 години

По предпочитам да бъда изнасилен от бели жени,предпочитам да са шведки или германки.Четири ще дойдат малко в повече ....но бих се изпробвал.

233

Northsouth

преди 13 години

м-дааа, Зимбабве ...Този, дето се е оплакал в полицията, да беше отишъл и да се тества за СПИН.До Тарикат номер 240, по-долу, дето иска да бъде заловен от бандата - бегай до Зимбабве, но първо си напиши завещанието. Може след секса да огладнеят.И ако не умреш сополив и възпален, от някоя СПИН-фекция, ше умреш в името на Добрия апетит!

fallback