Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Престъпник, облечен като Дарт Вейдър – герой от киноепопеята „Междузвездни войни“, ограбил банка в Лонг Айлънд, съобщи Fox News. Инцидентът е станал в четвъртък, 22 юли, сутринта.

Бандитът с маска на командващия армията на Галактическата империя, с дълго черно наметало и камуфлажни панталони, влязъл в банката около 11,30 ч. Заплашил касиера с полуавтоматичен пистолет и поискал да му даде наличните пари в сейфа (не се уточнява каква е била сумата). Служителката изпълнила искането на нападателя, след което той излязъл от сградата на банката, пише Lenta.ru.

Няма пострадали при инцидента. Един от клиентите се опитал да накара нападателя да си тръгне, но не се получило. „Двамата са се посблъскали, но клиентът не е получил никакви травми“, разказа полицай, определил случая с Дарт Вейдър като най-необичайния случай на обир в целия му трудов стаж в правоохранителните органи.

Опитите Дарт Вейдър да бъде задържан по горещите следи не дали резултат. Той е избягал от мястото на престъплението с велосипед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Gab4o

преди 13 години

Чубака е най-добрата дегизировка, или пък Нещото от семейство Адамс, как не са се сетили! Ама може да се спъват в козината си де

42

as

преди 13 години

Само вижте адреса на статията (dart-veidyr-ograbi-banka-v-niu-iork) niu-iork niu-ioооооrk :D :D :D

41

jorkata

преди 13 години

И нека силата бъде стеб.......

fallback