Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Забелязали ли сте колко е трудно човек да остане сам със себе си.

Дори, пускайки домашното си порно, все ще се намери някой (най-вече жена му) , който да не го остави на мира.

Точно това се случило с дърводелец от Тайланд.

Човекът си купил DVD с филм за възрастни и се усамотил вкъщи "на спокойствие" да гледа.

Вместо приятни емоции обаче му призляло. В главната роля на филма човекът видял собствената си съпруга.

Изненадата му продължила, след като дърводелецът установил, че тя “играе” с местния касапин, който му бил приятел.

Недоразуменията продължили да се сипят, тъй като нещастникът си купил DVD-то недалеч от къщата си, а филмът се казвал "Афери с чужди жени".

Още по-изненадани се оказали и самите главни актьори. Те обяснили, че така и не знаят за същесвуващата касета, тъй като видеото е било снимано със скрита камера.

Продължението е ясно.

Дърводелецът веднага се развел, а касапинът избягал от селото.

Може би тази интересна история никога нямаше да стане популярна, ако съвсем наскоро рогоносецът не беше срещнал касапина в близкия град и в яда си взел ножа от съседния щанд и го забил в крака му.

Касапинът отправил обвинение в полицията за нанесени телесни наранявания, а дърводелецът реагирал по съответния начин – и той повдигнал обвинение.

От съда му обяснили, че заради давност на делото касапинът не може да бъде съден.

Така единственият осъден се оказал дърводелецът, който в момента чака произнасянето на присъдата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Nikolay Petrov

преди 14 години

Хора,българката е пародия на жена! Застанете на някой ъгъл и бройте колко "Ганки" с дънки ще минат и колко стилни и елегантни?! Ужас е! Всичките ми приятели,които се бяха развели с тъпите си българки и се ожениха за рускини,полякини,латвийки или сръбкини имат прекрасни бракове! Бъргарката мисли само как да прилапа портфейла на мъжа си и да нае..е всичките му приятели.Така ли е? Така е за жалост!

49

преди 14 години

в гарция миналта година една бабка ми се натискаше като и казах че сам на21 ми каза че имала двама сина в бг на по 19 и 22години живеели с мажа и и я чакали да се варне а пак тя си имала любовник в атина сириец на 35 години та бабката беше на 58 и се натискаше кораво за тва са моите спомени за българките в чужбина а за какви случки са ми разправяли бедна ви е фантазията

48

преди 14 години

33 ani 6ta sk1sam ot .... abe vie jenite kato vidite 4e edin m1j ne moje da si sedne na zadnika za6toto portofel4eto mu ne pozvolqva i polovite vi organi se otvarqt s1s skorosta na svetlinata v1ob6te kakvo govori6 ti ? xaresval bil ami 6te xaresva si anrpvi edna nojka 4oveka oakq kato ne mu dava i vse q boli da kajem glavta ili tam kakvoto vi ima a xodi se reje s kom6iite taka e to

fallback