Снимка: Getty Images/Gulliver Photos
fallback

Забравете за проблемите с оргазма. Британски учени създадоха чип, който контролира 100% сексуалния живот!

Вместо да се тръшкате и да се опитвате да подобрите сексуалната връзка с партньора си, много скоро ще бъде достатъчно само да се обърнете към "експертите", които за нула време ще имплантират във врата ви необходимия чип за контрол на оргазма.

Така без проблем ще постигате максимума, твърдят още британските учени от Университета в Оксфорд. Според тях чипът ще изпраща "импулси" към мозъка, който от своя страна ще стимулира оргазма.

Първоначално новата технология е била изработвана за страдащите от паркинсон, но при тестовете учените са достигнали и до това откритие.

Новото лекарство ще помага на всички, които страдат от анхедония (липса на удоволствие при преживяване на нещо, или правенето му като задължение, бел.ред.).

"Ние сме убедени, че процедурата ще стане много ефективна и практична - чипът ще може да се включва и изключва от самия пациент, когато той реши", твърди още британският учен Типи Азиз, който се смята за един от откривателите на чипа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

въпрос

преди 15 години

Александър Иванов или Сашко Маратонката , журналист ,пита читателите на сайта. КАКВО Е ТОВА ОРГАЗЪМ и как да стигне до него ?

56

Изчезващ вид

преди 15 години

Ееех,Полина!Никога не казвай никога! Това,че досега не си попадала на човек означава ли,че ако си с мен ще е същото...?!Бих ти подарил това вълшебство...!Просто го пожелай!

55

преди 15 години

"49. - 31.12.2008 14:18 - НадеждаОт: ПолинаАз например бих си сложила.Жена на 32 години съм и оргазъм не съм имала никога.Само съм чела какво е това.Иначе пък се възбуждам нормално и не мисля че имам проблем,но явно някой мъже толкова могат..."Хаха, разби ме. Доста голям процент от жените не достигат до оргазъм никога през живота си. За много малка част при тези случаи са отговорни мъжете. Боя се, че проблема си е изцяло в теб. Съжалявам за това:(

fallback