Снимка: БГНЕС
fallback

Всяка втора жена предпочита да се откаже за 2 седмици от секс вместо да се лиши за толкова дълго време от интернет. Това показва проучване на Harris Interactivе сред 2119 американци.

Едва 30% от силния пол (срещу 50% при нежния) са склонни да дадат приоритет на виртуалните страсти пред плътските.

Общо 95% от всички анкетирани са заявили, че достъпът до интернет е „много важен, важен или донякъде важен“ за тях.

За 39% от американците мрежата е по-важна от телевизията, за 20% - по-важна от вечеря навън, а за 18% – по-важна от покупката на дрехи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

mi

преди 15 години

Винаги се използва темата табу-тайна която е характерна за индивиди с цинично убийственна меркантилност,Тяхното обучение се състои в следното -открии и убии човека като такъв,че на животно можеш да разчеташ по-вече,Технологично компетентните пък не приемат собственният си род и родина и започват да се радват на военни *** тъмнокожи убиици,мръсни и нечистоплътни полицай със съмнителни лаборатории,лекари убиици и баби баячки ,които ,,спистяват,,пари за да любят дяволите давайки под наем чуждите души,без дори те самите да подозират това,Обличайки се като борче от гората военният *** и ***,който обича да се преставя и като Дядо Коледа се радва ,ако благодарение на неговите приоми за увреждане на гена човешки се роди ***,В случая ползвайки своята компетенция той поддържа и се грижи за живота му целенасочено

22

Kate

преди 15 години

Нямам проблеми с мъжете. Мога да имам който си искам. Има обаче една тънка граница. Искам внимание и чувства. Искам споделяне и заедно да правим и друго освен секс. В крайна сметка в нета намирам всичко емоционално ,което ми липсва. Така по- лесно понасям вечно мрънкащия си съпруг , ежедневното натоварване, грижите за децата... И ако трябва да избирам точно за две седмици бих си стояла в нета! За повече време надали ,защото все пак нещата в нета са доста по- различни от реалността.

21

преди 15 години

Повечето от жените, които имат проблеми с отношенията с мъжете било поради външен вид или друго киснат с часове и дни в нета. Там им се отдава да са съблазнителки и скрити зад предизвикателни аватари или никове се наслаждават на внимание обикновено също така от анонимни "пичове" които обикновено са пъпчиви младежи или дебели женени мъже. Това е положението.

fallback