Скрийншот от Cooking Mama: Мама убива животни
fallback

Организация, защитаваща правата на животните, пусна на сайта си кървава игра, пародираща играта Cooking Mama, предаде Лента.ру.

Организацията People for the Ethical Treatment of Animals (PETA-Хора за хуманно отношение към животните) смята играта за вредна, тъй като геймърите се учат да готвят, без да им се показват кървавите подробности, свързани с убийството на самите животни.

Тази несправедливост е поправена в играта, поставена на техния сайт, която включва оскубването и изчистването на пуйка.

Активистите на PETA искат игрите, в които се предлага приготвянето на виртуална храна, да включват повече вегетариански рецепти.

Те се надяват в резултат на протеста им да се появи нова част на играта, посветена изцяло на вегетарианската храна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

merian marieva nikol

преди 15 години

Тази неделя Истории с Патрашкова за първи път ще е в две части - една в 18:00 часа и специално издание в 22:30 часа. Това се налага поради жестоките кадри, които ще бъдат излъчениТази неделя в Истории с Патрашкова някой от зрителите може да разпознае своите котета или кучета, които е подарил преди време. Защото ще ги види на екрана, но за съжаление агонизиращи, малко преди да издъхнат. Екипът на предаването проследява обяви за осиновяване на животни, на които обикновено се отзовава млад мъж, който обещава, че ще се грижи с огромна любов за домашните любимци. Оказва се, че Евгени Андреев взема животните, за да храни с тях огромните си гърмящи змии, които отглежда в Горни Лозен. При това филмира мъчителната смърт на кучетата, котките, зайците и птиците. Някои от клипчетата изпраща на свои приятели. Евгени Андреев иначе е компютърен специалист и видимо е напълно нормален. Макар да прави бизнес със змиите, всяка една от които продава по 80-90 лева, за него главното е да изживее патологичното удоволствие от екзекуцията на обезпаразитени и ваксинирани животни. Чрез историите на тези животни искаме да разкажем за младеж с психични отклонения, срещу когото малцина се осмеляват да свидетелстват, защото ги е страх. Бедата е, че още през юли срещу него са изпратени жалби до полицията и различни институции, но никой не е реагирал, каза водещата Кристина Патрашкова. От екипа предупреждават, че кадрите, които ще бъдат излъчени в предаването, съдържат наистина изключителна жестокост и затова не са препоръчителни да бъдат гледани от деца.Ще направим нужните предупреждения, но ще покажем ужасната жестокост - защото понякога имаме нужда от шоково разтърсване, за да се стреснем и да се замислим какво става с нас и обществото ни, и накъде вървим, каза още Патрашкова.Най-шокиращите клипове, в които змиите умъртвяват животните, ще бъдат излъчени в специална късна версия на предаването, която ще бъде излъчена в неделя от 22:30 часа по ТВ2.dir.bghttp://vbox7.com/play:e933ab4a http://forum.zoomania.org/viewtopic.php?f=21&t =5075

23

преди 15 години

към коментар 22:Стана и с обратна резба,писах го и ме цензурираха.Какъв извода?Яйте месо за д асте здрави и корави!Обожавам агънца ,зайци и сърнички печени в тавички!!!

22

Обожавам агънца ,зай

преди 15 години

Имах един приятел,първо започна да плющи само зеле и кисело мляко,после премина смао на зеле,впоследствие стана и наркоман!А аз долната твар дето ям-мням-ям Животни (даже съм клал агне) си останах нормален...без повече коментари от мен! Обожавам агънца ,зайци и сърнички печени в тавички!!!

fallback