Снимка: БГНЕС
fallback

В четвъртък  в болница в Берлин са се родили шестзнаци - четири момчета и две момичета, които са в добро здравословно състояние.

Шестте бебета тежат между 800 и 900 грама и са родени на 27-ата седмица от бременността или два месеца по-рано от предвиденото и са в "стабилно състояние", съобщиха от болничното заведение.

За последен път в Германия са се раждали шестзнаци през 1986 г.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Диана

преди 15 години

Обикновено толкова много деца наведнъж се раждат при приемане на лекарства, което води до оплождане на няколко яйцеклетки.Много е тежка такава бременност и в развитите държави се наблюдава внимателно. Обикновено държавата е в помощ на такива робители. В България такива деца не могат да оживеят. Причината е, че обикновено те не могат да се износят докрай и се раждат с ниско тегло. Трябва да се поставят в кувьози, а у нас няма качествени такива. Например аз родих дете в Пловдив и то беше1930 грама. Поради това, че не бе поставено в кувьоз, то почина. Грубият коментар на лекаря беше"Ти ще имаш друго дете". Моралът, базата и профилактиката на безплодие не позволяват деца при такава бременност да оживеят, освен ако Господ не е пожелал. На родителите желая здраве, щастие и нерви дебели като корабни въжета, за да се справят със всички трудности.

24

фен

преди 15 години

Пиша 6-ца на таткото и майката) Да са живи и здрави всичките:)

23

NoName

преди 15 години

drugite dvete gi nqma zashtoto se sbiha i napusnaha otdelenieto na BigBrother P:DDD

fallback