Снимка: ilquotidiano.it
fallback

Италианският модел Рафаела Фико ще продаде девствеността си за солидната сума от 1 милион евро.

Отчитайки, че Рафаела участва в разголени фотосесии за мъжки списания, е доста трудно да се повярва, че все още не е "съгрешила".

Въпреки това, роднини на красавицата потвърждават, че независимо от сексуалния си образ, момичето все още е чиста и невинна.

“Тя никога не е имала интимен приятел. Мога да се закълна в майка си. Сестра ми е убедена католичка и всяка вечер се моли на Светия отец” -  уверява братът на находчивата продавачка.

Затова пък вярващата Рафаела казва в интервю за италианско списание: “С нетърпение чакам да срещна човека, който ще даде пари, за да ме разбере” .

Фико се прослави с участието си в италианската версия на Big Brother и планира да изхарчи спечелените пари за да си купи къща в Рим и да си плати курса по актьорско майсторство.

“Не знам какво е това да правя секс” - споделя моделът и добавя, че дори някой урод да откупи девствеността й, ще го преживее лесно. “Ако не ми хареса, просто ще изпия повечко вино и ще забравя за всичко” - казва начинаещата актриса.

Рафаела е от Неапол, родният град на секс-символа на италианското кино София Лорен.

Манекенката обаче не е първото момиче, решило да спекулира със собствената си невинност.

Преди време рускинята Светлана реши да се лиши от девствеността си заради театъра. 18-годишната студентка предложи честта си на търг в интернет.

В сайт за запознанство Светлана пусна обява: “Продавам девствеността си. Не ми трябва любов, нужни са ми пари да постъпя в театрално училище”.

Сумата, която поиска Светлана, бе доста по-скромна – 10 хиляди долара.

Ето я и Фико по време на участието си в телевизионното шоу

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

ogi

преди 13 години

Dosta glypavo,no az bih go napravil za 1 mil.

86

ива

преди 13 години

Знае си цената момичето,а не като нашите прости и грозни *** се *** за едното нищо.*** са нашите ***,тва е.А за тея дето не дават тея пари,хаха че вие ги нямате бе тъпчовци смотани.Аре бягайте.

85

преди 15 години

И после не се продавали за пари ? дано някой и пръсне хълката така , че да го помни цял живот ..

fallback