Снимка: Булфото
fallback

Учени от Кеймбридж определиха, че размерът на гърдите може да се увеличи от честата употреба на разтворимо кафе и бразилски орех.

Можеше да се каже, че това е панацеята за женски проблеми и комплекси, а също и естествената алтернатива на силиконовите имплантанти. Но не! От употребата на кафе и орехи се уголемяват гърдите само на мъжете.

След проведени експерименти станало ясно, че тези продукти съдържат доста по-голямо количество фитоестрогени, отколкото се е предполагало по-рано.

Доктор Гюнтер Кухле от Центъра за проблемите на човешкото хранене (MRC Dunn Human Nutrition Unit) изучил повече от 500 продукти и напитки.

Така установил, че 100 грама разтворимо кафе съдържа 1,833 микрограма вещества, сходни с естрогена, в същото време бразилският орех съдържа 867 микрограма.

Може да се отбележи, че за жените фитоестрогените са крайно опасни. Тяхната честа употреба може да доведе до безплодие и носи риск от заболяване от рак на гърдата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

elena

преди 15 години

и аз иска гърди на жена писнами без тях имамсекси дупе как се сдои с тез гърди с опирация или са истетвени каква твота танйна за по бърз растеж на гърди на момче ча дазпелеча на момиче още съм на 27 ще станели това чудо мота мечта да съм жена мота мечта скрасиви крака молете дай огор

52

gandoni

преди 15 години

на феновете си , с желание раздавам безплатни автографи с моята лична близалка....пардон - писалка ..

51

fenka na gandoni

преди 15 години

na tezi pisania predi da pogledna koi e avtora:))))))))))))))

fallback