Скандалната фотография. Снимка: Еросблог
fallback

На 29 август кандидатът на Републиканската партия за президент на САЩ Джон Маккейн официално представи губернаторката на щата Аляска Сара Пейлин, избрана от него за кандидат-вицепрезидент.

Това стана в Дейтън (Охайо) на среща със симпатизанти на Републиканската партия, които посрещнаха с овации своя кандидат за президент и неговата партньорка.

Няколко дни по-късно в американската блогосфера могат да бъдат открити най-разнообразни компромати за Сара Пейлин, изобретени както от нейните политически противници, така и от по-креативни младежи, които просто не я харесват.

Първоначално блогърите неуморно коментираха новината, че 17-годишната дъщеря на Пейлин е бременна в петия месец.

Бристъл все още е ученичка, но е твърдо решена да роди детето си и да се омъжи за бащата- 18-годишен младеж.

В интернет се появи и друг слух- че Сара Пейлин е членувала навремето в сепаратистката Партия за независимост на Аляска.

Но безспорно най-шокиращият компромат срещу кандидатката за вицепрезидент на Републиканската партия е черно-бялата снимка на голо момиче, която първо беше публикувана в сайта „Еросблог“.

Мнозина американски блогъри смятат, че момичето на снимката е именно младата Сара Пейлин- от времето, когато е била студентка по журналистика.

Друга част от активните интернет потребители обаче са скептични: това всъщност били ранни снимки на актрисата Джулия Луис-Драйфус.

Но скептиците и поддръжниците на тезата, че на снимката е голата Сара, не се колебаят в достоверността на друг факт: през 1984 година кандидатката за вицепрезидент на Републиканската партия е станала победителка в местен конкурс за красота в Аляска.

Ако фотографията е истинска, тя би трябвало да датира точно от този период.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

преди 15 години

НЕ ПОДХОЖДА НА СЕРИОЗЕН САЙТ, ДА ЦИТИРА ИЗТОЧНИЦИ ПОДОБНИ НА ПРЕДАВАНЕТО "СИГНАЛНО ЖЪЛТО" НА АЛБЕНА ВУЛЕВА. ОТ БЕГЪЛ ПОГЛЕД СЕ ВИЖДА, ЧЕ СНИМКАТА Е ФОТОМОНТАЖ. ЯВНО ПРАВЕН ОТ ПОДДЪРЖНИЦИ НА ДЕМОКРАТИТЕ НА ОБАМА., КОЕТО ЩЕ МУ ИЗИГРАЕ ЛОША ШЕГА.

54

buco

преди 15 години

kade sa i cickite na taq samo pap4ici vijdam koi li go dirvi na tazi dupka

53

преди 15 години

Трябва да бъде пуснат запис по някоя БГ телевизия на цялата сбирка на републиканците - за да видят хората какво представляват обикновените американци размахващи в екстаз плакатчетата със надписи - за Маккейн и Палин, докато Маккейн им повтаря че били най-великата нация. След това *** и получерни, дебели американки - млади и възрастни и всякакви други *** изглеждащи викаха в един глас - USA, USA.....

fallback