Снимка: Dnes.bg
fallback

Незрящ млад французин е бил спрян от полицейски патрул, докато шофирал в нетрезво състояние, съобщава Zigonet.

Инцидентът станал в селището Ньов мезон. Патрулът спрял автомобила, който криволичел по пътя, и констатирал, че 29-годишният шофьор е във видимо нетрезво състояние.

Освен това се оказало, че няма свидетелство за правоуправление на МПС, но полицаите буквално се стъписали, когато разбрали, че на всичко отгоре той е и сляп.

Мъжът управлявал колата според наставленията на свой приятел и собственик на колата, който... също бил пиян.

Виновникът ще бъде изправен пред съда на 22 август и ще отговаря по три обвинения - шофиране след употреба на алкохол и без шофьорска книжка плюс поставяне под заплаха на човешки живот.

Собственикът също ще бъде подведен по последното обвинение и за съучастие с нарушителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

градинаря

преди 15 години

алоооо .... номер 16 ... само да те докопам ... знаеш колко пари ми струваше тая ограда :-D

23

Hari

преди 15 години

Усещане За Жена... гледайте го... целия... независимо че е стар... тогава ще разберете кои неща от йивота си заслужават, защо и как трябва да се постигнат... знам че съм само на 22, знам че филмът е стар, знам че всичко в неяго е "като на филм", но едно ще кажа... пияният човек, не е пиян като на филм!Благодаря

22

nusheto

преди 15 години

az sum suglasna s 21vi komentar ,hehe.Tuk v tozi sait chovek na volq moje da se posmee. Predpolagam skoro 6te pro4etem podobna statiq svurzana s predlojenieto na 21vi.Pulna prostotiq

fallback