Княгиня Росарио, която е специалист по съвременно изобразително изкуство, от доста време работи с картините на най-нашумелия в момента лондонски художник Ричард Принц. Хю Грант е негов клиент и току що е закупил ценна картина.

Тримата са били на вечеря по този повод в хотел Claridges и на излизане са снимани. Именно човекът между Росарио и актьора е известният художник.

Това заявиха от пресслужбата на царското семейство по повод тиражираната в българските и британски медии снимка на съпругата на княз Кирил- Росарио, и актьора Хю Грант.

Семействата на княз Кирил и Ричард Принц са също в приятелски отношения, но князът не е присъствал на вечерята в този случай, защото поводът бил делови.

Тази вечер княз Кирил и княгиня Росарио са поканени да присъстват на 90- годишния юбилей на Нелсън Мандела, който ще бъде отбелязан с тържествена вечеря, допълват от пресслужбата на царското семейство.

Dnes.bg припомня, че Росарио Надал беше снимана от британски папараци в компанията на актьора Хю Грант.

В понеделник вечерта Грант и Росарио са били на вечеря в лондонския хотел Claridges.След това са отишли до бар Mortons, а после пак са се върнали в хотела. Фоторепортер на Daily Mail е успял да ги снима пред Claridges.

Британският таблоид коментира, че българската княгиня прилича изключително много на Джемайма Хан- бившата приятелка на 47-годишния актьор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase