За да запазите свеж сексуалния си живот с постоянния си партньор за дълги години, е нужно малко повече старание и изобретателност. След първите 5 съвета за 5 съвсем лесноосъществими действия, които да освежат сексуалния ви живот, ето ви още 5. А вие, ако се вдъхновите, измислете още 5, и още 5, и още...

6. Направете нещо неочаквано

Ако например утре и двамата не сте на работа и къщата е изцяло за вас, то направете си необичаен подарък – правете секс на дневна светлина, например.

7. Научете се да си правите масаж един на друг

Изкусният масаж на цялото тяло ще даде и на двамата голямо физическо удоволствие и отпускане.

И изобщо няма да е нужно да правите секс веднага след масажа, макар че ако го направите, сексът ще е просто фантастичен.

8. Сменете обкръжаващата обстановка

Ако през цялото време правите любов на добрата стара спалня, може да си спомните за радостта от секса на дивана или дори на пода на хола.

Ако имате проблем с уединението (имате деца, които могат всеки момент да нахлуят в хола), направете го на задната седалка на колата.

9. Вземете си заедно душ

Ако не искате, може да не се къпете заедно. Но ще станете по-близки, даже ако единият от вас се къпе, а другият само седи и говори с него в банята. Освен това, изтриването на гърба - прост приятелски жест, ще направи доверието помежду ви по-силно.

10. Изяснете си всички въпроси с неприятните навици

Понякога някои жени и мъже имат абсолютно асексуални привички и качества. Лошият дъх, мазните коси, грозното бельо – всичко това може да накара партньора ви да избягва секса с вас.

Говорете за това, важното е преди всичко да сте честни, но деликатни. Премълчаните проблеми ще навредят повече на сексуалните ви живот, отколкото откритото им обсъждане.

Още съвети за сексуалния ви живот

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase