Снимка: Булфото
fallback

Как ли изглежда Евгени Минчев от обратната страна?

Оказа се, че може и да разберем. Скоро излиза негова автобиографична книга.

Естествено, не трябва да забравяме, че по-скоро известната личност не иска да се спре да се шуми около него. И дано да не e много шум за нищо, защото именно тези включвания са го променяли от ватман през манекен, поет, журналист, певец, бизнесмен, ПР специалист, паркетен лъв, светски хроникьор № 1, до…

ако се сетите още нещо. Ние – не, но за това ни помогна самият Евгени Минчев.

Българският еквивалент на звезда споделя, че му е останало да бъде само едно - баща.

Такива неща споделя човекът с обувки от крокодил...

В "От обратната страна“ ще разлистите доста скандални и чакащи да бъдат показани случки и случици от живота на Евгени, но естествено вие ще прецените дали да им повярвате.

Със сигурност е интересно четиво – той ще се опита да ви трогне със спомени от детството и юношеството, с гладните години, а тези спомени се редуват с картини на съдбовни срещи, които променят предначертания път, бляскави светски купони, пътувания, приятелства, любовни връзки, размисли… В книгата успешно съжителстват иронията и смехът, тъгата и въодушевлението, неизвестни колоритни лица се срещат с известни имена.

Ще има и снимки: Евгени Минчев в компанията на звезди от шоу бизнеса, известни спортисти, дипломати, политици от висшите етажи на властта, аристократи и какви ли още не.

Влезте в света на най-противоречивата светска знаменитост и се запознайте с „обратната страна” от живота на Евгени Минчев, ни призовават от списание Story.

А вие си решете дали Евгени Минчев може да стане баща. За нас това е все едно крокодилът сам да е решил да върви „в крачка“ с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

преди 15 години

Be, shto ne sprete da ni zanimavate s toia samovluben glupak! Tsialata rabota s "biografiata" si e chist PR, shtoto na g-na (ili mozhe bi na g-zata :-D) ne mu/i dostiga mediino vnimanie naposledak! I zatova po primera na vsika zastariavashta zvezda i toi reshi da sabira dividenti ot spomenite si za "neshtastnoto" si detstvo! Na bas, che detstsoto mu e bilo kato na povecheto hora ot negovoto pokolenie, ama nali tribva da vpechatlim publikata s niakoi salzliva istoriika!

51

rali

преди 15 години

защо ли се занимаваме с клюки и дребни самовлюбени душици като тази, на това в(б)атманче на лъскавата клюкарница.А има толкова деца,на които парите за крокодилските му обувки са много по-нужни.В този свят на мизерия и велика несправедливост е меко казано цинизъм да се хвалиш със суетата си като тоя ...............

50

До просолюдието

преди 15 години

Номера е да знаеш кога, къде, как и кого! Малцина го знаят, за това и са най-коментираните и най-успелите личности в България, останалите само псуват, нареждат, коментари пишат и пак си остават същите прости голтаци!

fallback