Италианците предпочитат сладоледа пред секса. Снимка: boingboing.net
fallback

За италианците сладоледът е идеално средство за борба със стреса, самотата и депресията, съобщава Prontosofia.

Според проучване, публикувано във всекидневника „Стампа“, 7 от всеки 10 италианци винаги имат запаси от сладолед във фризера си.

65 % от анкетираните италианци смятат сладоледа за перфектно средство за справяне с умората и стреса, а 35 % мислят, че той лекува и тъгата.

На 29 % от италианците пък сладоледът помага в моментите, в които се чувстват незадоволени, а на 24 % той служи като оръжие против скуката.

Повечето от италианците са убедени, че когато имат пред себе си сладолед, биха го предпочели пред секса.

Само 1% от жителите на Апенините мислят за любов, докато си ближат хубав сладолед.

За 45 % от италианците яденето на сладолед е като награда и релакс.

Единствените притеснения, свързани със сладоледа, са за евентуално напълняване - половината от анкетираните италианци го смятат за висококалоричен и застрашаващ добрата им линия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Сиготури Накура

преди 15 години

"италиански сладолед" разбираш наблъскания с аспартам, цикламат и синтетични оцветители и аромати канцерогенен ***, който продават у нас по улиците, май наистина е по-добре да послушаш съвета на 6 :)))В България единственият начин да ядеш вкусен сладолед е да си го направиш. Вземаш прясна незаквасена МЛЕЧНА сметана Megle (а не синтетиките от олио и бензин на Hulala), кубинска кафява тръстикова захар, пресни плодове от пазара, цели изсушени шушулки ванилия от м-н "Природа", забъркваш всичко в миксера и замразяваш.

12

ko to iskam

преди 15 години

аман от такива изпаднали селски пи...ки като вас:))))Ама ме разсмяхте от сърце....то вярно че няма кой да ви върже и от месеци секс не сте виждали, ама бива ли така- Инка по най-чист начин възхваля момичето най- вкусния сладолед а вие го дървите тука и си предлагате немопщната стока като че ли е толкова луда (или негнуслива ) да ви върже:)))))))И ако си пада по италиански пи...ки , нали се сещате защо е така:-)

11

S

преди 15 години

И от едното,и от другото-по МНОГО!!!:)))

fallback