Снимка: СВ
fallback

Италианец, обвинен в неприлично поведение заради смущаваща случка в магазин, беше оневинен от съдията заради своето огромно тегло и размер, съобщи агенция АНСА.

Мъжът се намирал в супермаркет, когато панталоните му се спукали по шевовете и той останал по гол задник.

Няколко възмутени жени, които се намирали наблизо, се развикали от ужас.

Пристигнала полиция и задържала мъжа за непристойно поведение на обществено място.

Защищавайки се в съда в град Галарате в Ломбардия, той заявил, че заради своята пълнота не може да си намери бельо с подходящи размери и въпросния ден отишъл в супермаркета, за да провери дали там ще намери бельо, което да му стане.

Съдията прекратил делото, заявявайки, че мъжът не е извършил неприлично действие и не е нарушил обществения морал, съобщава АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

ops

преди 16 години

"Болшинството от вас няма да приеме дебел човек дори за приятел..." Интересно...аз лично избирма приятелите си по това какви личности са, а не колко тежат...И да, сред приятелите ми има хора с наднормено тегло, но това не им пречи да бъдат стойностни хора...Интересно ми е ти как "приемаш" приятелите си, с кантарче ли се разхождаш? Запознаваш се с някой, първо го теглиш, мериш...и ако е с наднормено тегло..сори, не ставаш за приятел....

34

от 24

преди 16 години

Сложи си една снимка че да знам дали си заслужава да отслабна

33

една

преди 16 години

Ей, хора, смятах, че по - интелигентни и възпитани люде използват компютри и Интернет, но като чета вашите писания се съмнявам в това и се учудвам на тона Ви! Бъдете по - сдържани, не е нужно да се обиждате!

fallback