Снимка: AMY
fallback

Ако американците удвоят домакинската работа, която вършат, биха могли да правят по-добър секс, сочи изследване, цитирано от АФП.

„Колкото повече работа вършат мъжете в къщи, толкова са по-доволни жените“, заявява един от авторите на доклада Скот Колтрейн от университета в Калифорния.

„Когато мъжете вършат повече домакинска работа, женското усещане за справедливост и задоволство от брака нараства и в двойката по-рядко се стига до конфликти“, сочи проучването.

Наградата за мъжете пък е повече секс.

Учените смятат, че има пряка връзка между къщната дейност, която изпълняват мъжете, и честотата на секса, заяви Колтрейн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

41

преди 16 години

Единствения читав коментар е на 13. !И ние сме горедолу така и всичко е наред.Никога дори не съм помислял да държа сметка, кой колко харчи, кой за какво се грижи и т.н. Всичко мое е и нейно, всяка работа може да бъде свършена и от двамата ( е не всяка, хамалската е само за мен - не се оплаквам за което ), на свой ред не бих мил чиний никога, но не защото ме е срам, а ми е крайно неприятно скръцването на верото върху порцелана, действа ми така както действа на повечето хора драскането с нокти по училищна дъска ... Ако откаже да мие чинийте, просто ще бъде купена съдомиална или ще се ползват пластмасови чинийки за еднократна употреба, ако не може да се купи съдомиална веднага и проблема е решен. Въпреки че няма да наема хамали защото тя не може да премести секцията, а ще си я преместя сам, макар и двама да е по лесно :)Секса винаги е бил прекрасен и за двама ни, иначе не бихме били заедно, не разбирам как така може да правиш секс с жена си само ако си я предразположил робувайки. Какво е това подяволите ?! Та жена ти трябва да те желае така както ти желаеш нея, освен да те обича, трябва да не си пуснал шкембака и т.н. да видим тогава дали няма да ти се нахвърля постоянно ... Поне при нас аз секс не отказвам никога, а тя много рядко :)С две думи, който с каквото може с това допринася за семейството. Конкретно за работата, който иска работи, който не иска не работи, може по някое време да работят и двамата, може по някое време да не работят и двамата, може по някое време да работи смо единия, може единия да изкарва повече, може другия да спечели от тотото ... Не разбирам финансовата страна на живота какво значение има ако двама души се обичат ?! Е трябва и да се яде ... проблем е само ако тънат в мизерия по една или друга причина, но пък това си е едно добро изпитание за любовта между двама души, ако в такъв период продължат да се обичат, значи тази любов ще да е истинска :)

41

до xxx (19,23,27)

преди 16 години

Мъжа ти е (***). Да има красива жена и да лъска бастуна, вместо да се пази за нея е немислимо ! Определено освен сексолог е добре да потърси помоща и на психолог. Аз от личен опит мога да ти споделя че въпреки че жена ми е перфектна, ако цяла нощ съм млатил чикий после ще ми е доста трудно да свърша, същото е и ако съм я изчукал 5-10 пъти ... Айде посаветвай го следните неща:1. Да спре да гледа порно и да си бие чикий !2. Да спре да ти изневерява !3. Да си признае ако е гей !4. Да си признае по каква причина не го привличаш(но това не променя факта че е гей ...), ако въобще му става ...5. Всъчност защо не си намериш друг мъж или ако толкова го обичаш, въпреки че той е , пробвай да му врътнеш някоя *** и ако и тогава не стане ...О да не забравя че има варианти и проблема да е в теб:1. Каза че си привлекателна, малко са женит които биха си признали ако е обратното, но съм склонен да ти вярвам, така че този вариант отпада, а и не до там привлекатлните жени могат да се справят със задоволяването на мъжа, не се иска повече от това да си жена :)2. Забелязал съм че аз винаги свършвам когато жената свършва, знам че това е най добрия вариант и за двамата, но не знам защо това не е така при някой хора. Интересно е че съм чувал само за варианта мъжа да свърши по рано ...3. Ти сигурна ли си че не си нимфоманка и да искаш нонстоп секс и някак си да ти се изкривява представата и да си въобразяваш, че нищо не се получава, знам ли ...Не се сещам за други варианти, надявам се да съм бил изчерпателен и да съм ти бил от полза. Просто наистина помисли сериозно, ама много сериозно над това, не е за пренебрегване, още по малко пък е нормално !Наистина е хубаво че има и такива жени като теб, които обичат наистина, но мисли малко и за себе си. След като искаш да му помогнеш и ако той ти откаже помощ, не мисля че има смисъл ...

40

маслинка

преди 16 години

с тези ориенталски разбирания и просташки манталитет на къде? какви са тия жени, дето ви търпят? а какви ли са тези, които са ви родили и отгледали?! Много ми допаднаха коментарите на дамите 31, 33, 34 и т.н.. Браво, момичета!

fallback