Такахиро Фуджинума звънял хиляди пъти на спешна помощ. Снимка: Булфото
fallback

Самотен японец беше арестуван за това, че се е обаждал хиляди пъти на спешна помощ, защото харесвал да бъде мъмрен от операторките, съобщи полицията, предаде Ройтерс.

Такахиро Фуджинума, неженен и безработен, започвал разговора с обръщението „скъпа“ и след това умолявал операторките да не му затварят.

Той беше арестуван в Токио по обвинения за възпрепятстване на работата на службата.

Има регистрирани 2600 негови обаждания на телефона за спешна помощ в Япония 104 от началото на юни до средата на ноември, заяви полицейски говорител.

Фуджинума обяснил, че се чувствал самотен и изпитвал удоволствие да досажда на операторките. „Изпадам в екстаз, когато ме хока жена“, споделя той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

преди 16 години

bravo na 4ikidjiqata v zatvora 6a ima mnogo vreme za rukodeliee

5

№ 4

преди 16 години

4 грешеш ,това е Бойко Борисов . Той е навсякъде .Това е негов PR

4

bulgarin

преди 16 години

Американски учени установили, че има пряка връзка между "Мадарският конник", Свинкса и човешкото лице на Марс. Откритите на Марс следи от "бактерикус булгарикус" само потвърдили извода на учените - Българите са били първите хора на Земята. Те дошли от Марс като пренесли със себе си и чудната бактерия. А човешкото лице на Марс, всъщност е образът на марсияно-българският хан - К'хан Марсиан, на когото в дълбока древност била наречена червената планета. (Говори се че дори били открити следи от кисело мляко по устата на марсиянският сфинкс... За съжаление програмата на марсохода се повредила и вместо да запази пробите той изчистил петната...)

fallback