Снимка: wonderfulflowers.biz
fallback

В чилийското селце Ангол покойник, когото роднините се събрали да оплачат, станал от ковчега под невярващите им погледи, пише чилийският вестник „Ултима нотисиас“.

Семейството на Фелиберто Караско, 81-годишен пенсионер, било убедено, че последният му час е ударил, след като намерили бездиханното му тяло студено.

Без да викат лекар, който да констатира смъртта, те се свързали с погребално бюро и го облекли в най-хубавия му костюм.

Когато премененият покойник се надигнал от ковчега, никой не могъл да повярва на очите си.

Възкръсналият старец не се впечатлил от гледката, а поискал чаша вода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Unassigned

преди 16 години

Няма такова нещо като прераждане. Как не се го разбрали още? Животът е тук и сега. Няма рай, няма ад. Състоянието на този човек се нарича летаргия. Случва се, често. В миналото, когато не са знаели за това състояние, често са погребвали живи хора. И на разкопките на гробовете им се виждат следи от борбата им с ковчега след като са се събудили. Това може да се случи и днес. Преди е имало практика мъртвеца да престои 1 нощ и то точно заради това, че може да се събуди.

25

:)

преди 16 години

az sushto mislq che dushata izliza ot tqloto(smenq starite dripi) i vliza v novo tqlo:))

24

Милен

преди 16 години

Ха, и как реши че всички европейски филми са такива??? Мда и "Гепи", "9 рота" "Aлатристе", "Бригадите на тигъра"... "Две димящи дула" (е тук има и американско участие) са такива според теб,а? Щом ти се гледат безмозъчни екшън филмчета... Няма лошо, то всичко е от мисленето на човека...

fallback