Нова версия- за да станеш истински хомосексуалист, трябва да се научиш. Снимка: isrealli.org
fallback

Американски студенти от Мичиган имат възможност да запишат курс „Как се става гей?“.

Уводният курс от лекции, посветен на различните аспекти на мъжката хомосексуалност, и най-вече- на процесът на инициация в хомосексуалността, е предназначен за всички заинтересовани от темата.

Това съобщава Monsters&Critics.

Авторът на курса „Да бъдеш гей“ Дейвид М. Хелпърин смята, че не е достатъчно за един гей да приема себе си като гей. За да станеш истински хомосексуалист, трябва да се научиш.

Ключова роля в процеса на хомосексуална самоидентификация, според Хелпърин, играе културната среда- холивудските филми, бродуейските мюзикъли, класиката и поп музиката, а също и специфичният жаргон, езикът на тялото, интонацията, маниерите, стилът на обличане и т.н.

Изследването и опознаването на посочените феномени ще позволи на човека сам да си отговори на основните въпроси, които засягат неговата хомосексуалност, ще му даде и необходимите базисни знания, за да влезе с увереност в този различен свят- категорични са организаторите на курса.

Курсът ще се проведе в University of Michigan.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Абсурдът

преди 16 години

Содом и Гомора? .. bring on the nukes! ]:->

67

Blo

преди 16 години

теза, която пресилено навява асоциации д апокалипсис, предизвикан от геЙовете. Няма, повтарям НЯМА дори теоретична възможност хомосексуалистите някога да станат повече от хетеросексуалните хора. И, да - нормално е, не е объркано и другите неща, дето ги каза. Само трябва повечко литература да се изчете по въпроса, както и контакт с подобни хора. Защото ако имаше такъв, едва ли щеше да твърдиш подобни неща за тях.Както казах, те са едни от нас.

66

chiva

преди 16 години

А аз казвам прямо и директно. Гей е лошо нещо, ненормално,безсмисленно и объркано. Моята теза беше, че такива връзки са без перспектива, защото геьовете не могат да родят дете. И ако поощряваме това, живота ще спре до нас. Нагоре и напред няма да има, защото геьовете са безплодни. Това беше моята теза!

fallback