Малкият пенис е черна магия. Снимка: DW
fallback

Полицията в Сенегал арестува двама мъже, които чрез ръкостискане и магически прийоми са успели да смалят мъжките атрибути на своите жертви.

Единадесет озлочестени мъже са подали официално жалба срещу „негодниците“, но ще трябва оттук-нататък цял живот да я карат някакси с вещественото доказателство.

Това съобщи авторитетното германско списание „Шпигел“.

Вероятните извършители на особено тежкото престъпление са сенегалец и гвинеец и техните настойчиви твърдения, че са невинни не са били взети под внимание от органите на властта в южносенегалския град Зигиншор.

В момента двамата са задържани в местното полицейско управление.

Според говорител на полицията двамата обвиняеми се приближавали до жертвите, за да им стиснат ръката и заедно с това да им приложат черна магия.

По-късно съучастник на двамата се свързвал с урочасаните мъже и им обръщал внимание върху тяхната ужасна телесна загуба, като им обяснявал, че срещу известно заплащане нещата могат да се оправят.

По официални данни от министерството на правосъдието на Сенегал подобно подсъдно деяние не е записано в наказателния кодекс на страната. Вносителите на жалбата ще бъдат приканени да докажат неправомерното свиване, за да може заподозрените да бъдат изправени пред съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

adelina damqnova

преди 15 години

emi iskam da ima kyrove ,cici,pytki...mnogosum vazbydena

30

преди 16 години

az mnogo obicham seksa samo kato ti go zavrut iztrupvam cqlata

29

St

преди 16 години

tozi s nikc taraponti ako obi4a da ne polzva tova ime..

fallback