27% от жените нямат задръжки и от орален секс с новото гадже. Снимка: clubmens
fallback

Всяка четвърта жена е готова на секс без предпазни средства още при първа среща, сочат данните от социологическо проучване, проведено в Австралия.

Според Sexuality Research and Social Policy една трета от запитаните жени твърдят, че са склонни на секс от първата среща с мъж, с който са се запознали в интернет.

Освен това- 27% нямат задръжки и от орален секс с новото гадже.

„След дълги разговори в сайтове като RSVP, Facebook и други, мъжете и жените започват да се чувстват много близки“, отбелязва редакторът в списание Women's Health Фелисити Персивал.

„А щом си мислите, че познавате новия си приятел, едва ли бихте ползвали презерватив на всяка цена“, допълва тя.

Dnes.bg припомня, че проведено в Холандия проучване дава аналогични резултати- всеки десети холандец се решава на секс още от първата среща.

Според вестниците в Амстердам бързият преход към интимна близост става доста популярен в страната и стратегията „секс от първата среща“ представлява доста успешна формула за развитие на отношенията в една връзка.

Но това не е всичко...

Мнозинството от холандките нямат ни най-малко притеснение да се пекат топлес /без горнище на банския/.

Всяка трета от 2000 запитани жени дори твърди, че й доставя удоволствие да се разхожда полугола и няма нищо против мъжките погледи.

Само 17% от жените в Холандия твърдят, че не им е приятно да се разхождат топлес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

valio

преди 15 години

a we da vi kaja az s1m za sexa ;)

104

:))

преди 16 години

Уфффф, и тук същите алабализми! Да, някои прослойки от населението, да не споменавам кои, някак не държат особено на личната си телесна и душевна хигиена. И да, вероятно техните жени ще се юрнат да правят секс на минутата без презерватив с първия срещнат. Това обаче далеч не важи за ВСИЧКИ жени. За да ви е мирна главата, хора, без значение от пола ви, ползвайте презервативи. Пракритечски са абсолютно безвредни, без противопоказания, предпазват ефикасно от нежелана бременност и са единственият познат начин за предпазване от т.нар. полово предавани болести. Повече хигиена,

103

ebla

преди 16 години

Ti si prostiqt.Qvno pose6tava6 samo takiva saitove,v koito mujete se pravqt na zagoreli jeni.Hmm a za komentara mi i na men mi be6e mnogo 4udno kak go iztriha i zatova napisah nov.

fallback