21-годишният Патрик успял да трогне нюйоркчани с любовните си въжделения. Снимка: СВ
fallback

Историята на една виртуална любов вдъхнови нюйоркчани тази седмица, които охотно помогнаха на младеж да намери момичето на мечтите си, съобщава Ройтерс.

Момъкът мернал за части от секундата своята изгора в претъпканото метро в Манхатън.

Но това мимолетно пресичане на погледите било достатъчно за 21-годишния уебдизайнер Патрик Мобърг от Бруклин, който се влюбил незабавно и безапелационно.

Метрото обаче било толкова препълнено, че когато и двамата слезли, младежът изгубил момичето от взора си.

Това обаче не го обезкуражило и той създал специален уебсайт, посветен на идеята момичето да бъде издирено.   Патрик дори нарисувал лицето на мистериозната си любима и описал как е била облечена.

След това оставил имейла си, телефонния си номер, както и призив към цялото общество да му помогне в сърцераздирателната инициатива.

Не е за вярване, но идеята сработила. 

В рамките на няколко часа електронната поща на Патрик била препълнена със съобщения, а телефонът му звънял безспир.

Пред вестник „New York Post“ той споделил, че дори получил имейли от сорта на: „Аз не съм момичето, което търсиш, но си толкова прелестен! Избери мен!“.

Патрик обаче държал да открие именно момичето от метрото и упоритостта му била възнаградена.

Ден по-късно приятел на издирваната девойка се свързал с него и му изпратил му нейна снимка, за да бъде потвърдено, че е тя.

„Намерих я! Съвсем сериозно!“, възкликнал развълнувано Патрик в уебсайта си, където споделил още, че вече се е свързал с девойката, която се казвала Камил Хейтън – стажантка в списание  BlackBook.

Изгората на уебдизайнера е австралийка и живее също в Бруклин.

„Това е някаква лудост. Не мога да повярвам, че се случва“, бил нейният коментар пред „ New York Post“.   След края на издирването Патрик обявил, че сайтът няма да бъде ъпдейтван повече, след което махнал телефонния си номер от него и оставил 8-милионния град в неведение относно развоя на любовната история.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Roni

преди 16 години

Незнам кое ми стана по-интересно - дали статията или коментарите :)Мисля, че това което е направил е страхотно! Независимо дали е било от филм или е била негова собствена идея. Важното е, ЧЕ ГО Е НАПРАВИЛ. Вие само обвинявате ту мъжете, ту жените. Всички български мъже били ***, а жените ку*ви...И всички под общ знаменател. Все пак всеки си има мнение. Но ето затова не се правят такива жестове в нашата мила страна. Щом имате такова мнение за хората около вас, повярвайте ми, не виждам кой би направил нещо подобно за вас...

33

theNiksan

преди 16 години

Е ПА ОНО И Я САМ СИ РОМАНТИК!..ТЕ ГО СНОЩИ САС ЖЕНАТА СЕДНА'АМЕ НА ПО БИРА И ЧИПС И ГЛЕДА'АМЕ И ДВАТА МАЧА ПО ДИЕМА!..ПА ПОСЛЕ ЦЕЛА НОЩ ЛЕПИХМЕ БЕЛОТ !!!

32

Живка

преди 16 години

По принцип филма го правят по историята, но тук май историята е правена по филма.

fallback