Учителката прелъстила 13-годишния си ученик и двойката забегнала в Мексико. Снимка: Дито
fallback
Американска учителка от щата Небраска вероятно е избягала в Мексико със свой 13-годишен ученик, след като любовните отношения между двамата станали обект на полицейско разследване, съобщиха представители на местните власти.
Полицията съобщава, че автомобил „Понтиак“, регистриран на името на 25-годишната Келси Питърсън, е пресякъл мексиканската граница във вторник. Съдът вече издаде заповед за арестуването й. Питърсън, учителка по математика и треньор на училищния отбор по баскетбол, е заподозряна в отвличане и развращаване на малолетен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Kiko

преди 16 години

Никой не знае какво може да ти се случи в даден момент. Никой не знае как всъщност стоят нещата. Ако има чувства и са много силни, не се знае и при една груба намеса, кой как ще ги преживее. Виждала съм хора стигнали и до самоубийство.А при случайте - възрастен мъж с тинейджърка - нещата 90% са комерсиални и от двете страни.

52

capybara

преди 16 години

Amerikanska mu rabota!!!!!!!

51

Томов

преди 16 години

и акъла на тази шматка и е като на 13 годишна. така, че не може да и търси отговорност, щото е хлапе. Две хлапета избягали в Мексико, живи и здрави да са, дано ги намерят.

fallback