Всички бармани са различни. Едни жонглират с бутилки, други правят умопомрачителни (в пряк или преносен смисъл) коктейли. Но две барманки от Австралия получиха огромна слава и се прочуха по страниците на световния печат с импровизираното си еротично шоу, с което всъщност нямали намерение да стават толкова известни.

Съд в Западна Австралия наложи глоба на две барманки в хотел Premier заради „неподобаващо поведение на работното място“.

Палавниците били дадени на съд от управата на хотела, защото момичетата „си позволили развлечение, което се отразило крайно негативно на репутацията на Premier“.

Полицаи разказаха пред австралийските медии какво всъщност са направили барманките: за да се освежи от горещия работен ден едната служителка на Premier свалила работната си блузка и останала топлес ( гола до кръста-б.р.). Но това не е всичко- тя започнала да носи на клиентите поръчаната бира, като притискала бутилките с гърдите си. Към „шоуто“ на 31-годишната палавница се включила и нейна колежка, която също захвърлила блузката си.

Сега двете умопомрачителни барманки трябва да платят глоба в размер на около 1300 долара и- за съжаление- май ще трябва да зарежат професията си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase