26

ББ

преди 1 година

ЕС заяви,че ще осъжда по пол...цвят на кожата,религия...качествата не са важни...убиват ЕС троянските коне на путин и кгб,ДПС-Герб корумпираха ЕС...малко са чистите и независими милеещи за оцеляването на ЕС и Ценностите с който бе създаден!Свобода...при доган и борисов няма такава и го знаят ЕС,Справедливост...при доган и борисов няма такава!!! и го знаят в ЕС...и ги финансират с данъците на Народите си!нечовешко...финансираха руски потоци на путин"тези евроатлантици" и ЕС ги финансират?!?

25

ББ

преди 1 година

дПс е основният проводник руските интереси,троянският кон на кгб в ЕС!привнесоха корупцията в ЕС!ЕС е дълбоко корумпиран от кгб през проекти като дпс...гебр!САЩ и Свободният авализирайте поведението им...строяха с данъците на гладните и безработни Българи...руски потоци,финансиращи геноцида на путин...селяните го виждат!"либерализма"е корупция,зависимости,слабост!не дорасли съзнателно,необразовани...гладни,в несправедливи...си е глупост ЕС,манипулират ви дпс-герб!!! мафията на кгб са дпс!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Неотдавна Лорер изтъкна тенденциозно, че битият българин в РСМ не бил имал български паспорт?! Което показва, че не зачита европейските ценности. Значи, според него, щом битият няма български паспорт, да не реагираме в негова защитата и ако човекът много преди побоя, се е изяснил, като българин. Лорер не е подходящ за евроковисар, с жена си се бутат навсякъде, откъдето могат за източват държавата. Срамно.

23

Анонимен

преди 1 година

Предложението на ротационното правителттво на ПП,ДБ за евроковисар, е незаконно. То не трябва изобщо, да се разглежда от ЕК, като такова. ГЕРБ да изпрати отворено писмо да ЕК и да обясни, защо Лорер няма право да бъде еврокомиклсар. Всички знаем причините. ПП не е членка на европейското политическо семейство. Става дума не за нов, а за довършване мандата на Мария Габриел/ГЕРБ, която членува в ЕНП, от квотата на жените, а Лорер е либерал популист. Който е в конфликт на интереси.

22

Айде холан...

преди 1 година

Били свикнали да са неразбрани!?! Кой нормален европейски гражданин ще подкрепи партия,която за пореден път избира за депутат човек, санкциониран по Магнитски? Какво казват твоите колеги-евродепутати? НЕ СИ ЛИ БЪРШАТ РЪЦЕТЕ СЛЕД ЗДРАВИСВАНЕ?

21

СУВЕРЕН

преди 1 година

кючук, не ме интересува какъв ти е произхода, религията или ориентацията, ИНТЕРЕСУВА МЕ как си вършиш РАБОТАТА, за която си изпратен от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД - да ПРЕДСТАВЛЯВАШ И ЗАЩИТАВАШ БЪЛГАРИЯ! Във всичките си действия ти ВРЕДИШ на Бъглария и действаш СРЕЩУ нея, а куриозното е, че и СРЕЩУ ИСТИНАТА, СПРАВЕДЛИВОСТТА, ЧОВЕЧНОСТТА! Кръвта на битите хора в РСМ и всичките мизерии, са по ТВОИТЕ РЪЦЕ! Явно не си вярващ, защото нямаше да си позволиш да правиш това, знаейки за възмездието за такива!

20

ЬЬЬ

преди 1 година

Разделението в България с тези две номинации за нов еврокомисар продължава да е безспорно и както герб-сдс,така и пп-дб са на поправителен изпит и според това,как ще се представят,ще зависи до голяма степен бъдещето на страната ни.Време е пп-дб да излязат от детинщината си и да се държат като европейци,а не като диктатори.С диктатура не се постига нищо смислено и потъването ни ще продължи.

19

Анонимен

преди 1 година

Като какъв се изказва този еничарин! Я се скрий и не коментирай нищо за България! Предателите ВЪН!

18

Как не те е срам?

преди 1 година

Мислел, че не може човек да е по-нагъл от "днешните" политици, но те намират начин да надскочат себе си! Как не те е срам да се показваш, след като от ГОДИНИ е ясно, че действаш срещу България, а си ИЗПРАТЕН ОТ НЕЯ да Я ПРЕДСТАВЛЯВАШ и ЗАЩИТАВАШ! Даже наглееш с изказванията си! Ако имаш капка чест, ще се скриеш вдън земя, ще си подадеш оставката и ще си останеш редови еничарин в дпс! Има хора с арменски, руски и какъв ли не произход, но ЗАЩИТАВАЩИ БЪГЛАРИЯ! А ти? А габриел, лорер, станишев?

17

Единни в едно

преди 1 година

илхане, "ние ще бъдем разединени в очите на външния свят..." - не допринесе ли ти за "разединението в очите на ЕС"? ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД беше ПРОТИВ РСМ да се пусне да започне процедурата по преговори с ЕС (т.нар. "вето", което не беше точно това), а ТИ - докладчик за РСМ, ключовва роля и БЪЛГАРИН (изпратен си да представляваш БЪЛГАРИЯ), докладваше ЛЪЖИ и подкрепяше РСМ! И сега го правиш и действап против СПРАВЕДЛИВОСТТА и БЪЛГАРИЯ! ЕДИННИ СМЕ В ЕДНО - ТИ СИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ на БЪЛГАРИЯ!

16

ТОЗИ САМ

преди 1 година

СЕ ОСВЕТИ КАТО ДОКАЗАН ТУРСКИ АГЕНТ. РАБОТИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА. ТУРЦИЯ ХВЪРЛЯ ОГРОМНИ УСИЛИЯ ЗА ДА НАМАЛИ БЪЛГАРСКОТО ВЛИЯНИЕ В МАКЕДОНИЯ. ТОВА Е ОСНОВНАТА ЦЕЛ НА ТУРЦИТЕ.

15

Анонимен

преди 1 година

Този антибългарин работи срещу държавата, в която се е родил ,така както и партията му,която го е пратила там да защитава чужди интереси.

14

Анонимен

преди 1 година

Уволнение за Кючюк ! И затвор за предателство за Македония.

13

Анонимен

преди 1 година

При Милотина не даваше да му пита въпроси и се държа много наглец.

12

Анонимен

преди 1 година

Кьопек крадлив лицемерно животно

11

Анонимен

преди 1 година

КЮЧУК = КЬОПЕК

10

Анонимен

преди 1 година

ИЗЧЕЗВАЙ ТУРКА КУЧ.КО

9

Анонимен

преди 1 година

Как бават кат и двете не стават. Лорер и Пепеляна са некадърни.

8

Илхан

преди 1 година

КючукБ00кЛук с нов бьлвоч! Айде у лЕво,либера3тЕ!

7

Анонимен

преди 1 година

Колко мъдро. Имам чувството че интервюират мис Свят. Аз имам предложение да се обединим около една кандидатура - Пеевски. Доказана и хипердемократичена. Как не ви е срам да ни дрънкате такива глупости.