29

Анонимен

преди 5 години

Анонимен,всичко това го знам,но какъвто и водосвет да са правили,просто изглежда подтискащо,нелепо,грозно,неподходящо особено за децата.Нали?

28

РАДКА

преди 9 години

Боже Господи колко хубаво беше преди 89г ходихме по бригади техникумите по цял месец Беряхме грозде царевица сутрин рано ни водеха на нивата да скубем боб Весело песни организираха ни вечери със музикални състави СПОКОЕН ЖИВОТ БЕШЕ НЕ КАТО СЕГА НАРКОТИЦИ АЛКОХОЛ ТОВА НИ ДОНЕСЕ ДЕМОКРАЦИЯТА Е ЗАТОВА МНОГО БЪЛГАРИ КОИТО ПОМНЯТ ХУБАВИЯ ЖИВОТ ИЗПИТВАТ НОСТАЛГИЯ НО ДЪРЖАВАТА НИ Я СЪСИПАХА Е ТИЯ КОИТО ИСКАХА ТОЗИ СТРОЙ БОГ ДА ПАЗИ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ НИ

27

Berlin

преди 9 години

Така и не ми стана ясно как така ги заробват. Ако имат договор, който е нарушен от страна на работодателя - търсят си правата по съдебен ред. В Европа поне съдът бачка криво-ляво. А, ако бачкат на черно (както е най-вероятно) и условията не ги устройват - взимат си шапката и си заминават.

26

онбашията

преди 9 години

"а освен това ги карали да плащат за храна и квартира, като по този начин на практика били превърнати в роби." на робите всичко им е безплатно, защото пари не получават, стига сте чернили робството.

25

30

преди 9 години

Какво значи анти БГ, трябва да си признаваме кривиците и да се променя българина. Набили сме си в кратуните, че сме най умни, работливи, красиви, но все сме онеправдани и някой ни пречи. Чипът ни е за промяна, мисленето. Работа, работа, работа, съпричасностност, отговорност, обществена позиция. Не ти харесва, че се краде, че има корупция, ами махаме политици, излизаме на улиците. Сами няма да се оправят нещата.

24

Анонимен

преди 9 години

Много хубаво, че публикувате такива статии. Дано ги четат тези, които са се запътили към терминал 2 и си мислят, че на запад ще ги посрещнат с хляб и сол. Ходих на екскурзия в Италия и видях българи работещи там. Ужас! Бутат се по 7 човека в стая, само и само да спестят някое евро, та като си дойдат в отпуск да се правят на баровци. Вечер ядат макарони (помощи от църквата),седят на компютрите (щото нямат пари да излязат някъде) и се правят на велики по форумите. Къртовски труд, глад и мизерия!

23

Koko

преди 9 години

По това познаваме тебе :))) и те подминаваме. Затова не ни виждаш :)))

22

Анонимен

преди 9 години

точно вчера гледах статистики за това "колко е зле България"обаче подобни статистики не се съоПШТават по медиите,тече жестока черна пропаганда и не им ли е вече ясно на "журналистите"че мисията им е успешна да вземат да кротнаТ малко,когато на един човек непрекъснато му набиваш в главата че е *** той особено ако има лабилна психика както виждаме отива и се самозапалва зрелищно ЗАРАДИ 5 минути СЛАВА,пей му 24ч.колко е зле и той на последния *** ще целува кирливите крака БОЛЕСТ

21

мъка

преди 9 години

По се познава българина в чужбина - джапанки, анцунг, отдолу потник, разбира се. Плъзнали са едни ***, подкарал 20-годишния таралясник по Европата РР, ОВ, Х, К, отзад задължително натрупани бохчите. На стоянките за почивка да не смееш да спреш или да избягаш с 200, ако си спрял и се зададе някой керван. После се сърдим, че ни имат за ***.

20

Анонимен

преди 9 години

Едва ли са българи по-скоро трудно говорещи български език с български паспорти ,а дали пък са и въобще родени в България ,но иначе докъде изпадна определена прослойка от оПШТеството ни да ходи да бере ягоди по Финландия и Англия,и да "робува"на поругалци испанци и гърци,които преди приема си в ЕС са били в каменнта ера...особено поругалците бедни като църковни мишки ,неслучайно Бразилия и не само е пълна с поругалци,испанци,а САЩ с гърци,но пуста пропаганда у нас до оскотяване ги е довела някои

19

Анонимен

преди 9 години

За мен няма разлика между хасковски,врачански и т.н Так че............

18

Анонимен

преди 9 години

Хората ви го казаха!!*** са ромите на Европа.***!

17

Нищо ново под слънце

преди 9 години

ТРИ СИНДЖИРА РОБИснощи, овчарко, минахадо три синджира със робе:Първият синджир, овчарко,все тези млади девойки....Вторият синджир, овчарко,все тези млади невести.Кога невести заплачат,гората с шума опада.Третият синджир, овчарко,все тези млади юнаци

16

Bragança

преди 9 години

Браганса се казва градът.

15

Анонимен

преди 9 години

***, кой ги хване все ги ..Такива неудачници и в Африка няма.Робско племе.

14

Нормално.....

преди 9 години

Евроценности, евроатлантически ценности..............

13

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

Е СИГУРНО ИМА БЪЛГАРСКА ПОСРЕДНИЧЕСКА ФИРМА, СЛЕД КАТО ПАЗААРЛЪКА Е ЗА 50 ЕВРО А СА ПОЛУЧАВАЛИ 25 ЕВРО, ЯВНО БЪЛГАРИТЕ СА ПРИБИРАЛИ РАЗЛИКАТА. ТАКИВА СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ.

12

хехехе

преди 9 години

Какво се чудя ,познавам хора , които продължаваха да си ходят на работа мнооого месеци след като бяха спрели да им плащат - в бг - пък там са им давали и пари

11

Анонимен

преди 9 години

Така стоят нещата в чужбина, ако си нискоквалифициран и нямаш професия. Робуваш и тука и там. Това трябва си набият в главите форумните протестъри, които все се заканват че се махат от тази скапана държава. Все пак в чужбина се заделя по някой лев, въпреки скотските условия, но не може цял живот кестени да бере човек.

10

до анонимен 11

преди 9 години

Интересно, а какво би се случило, ако ни беше приел Изтокът, отново?