151

Кръстю

преди 1 година

Радев да си гледа предствителните пълномощия. Кой му дадае право да говори от името на избирателите на ГЕРБ и ПП. България трябва да е над партийния и личния интерес за *** изглежда само личните интереси са важни

150

Рамзи

преди 1 година

На никой не вярвам , само автомата ще ги накара да се държат достойно.

149

Чоко

преди 1 година

Чорапа пищи на умряло. Измъкнаха властта от ХУНТАТА. Сега всичките фуражки трябва да се приберат по поделенията си и да ни оставят на мира. А ГЕшев да си спомни какво търсеше в Президентството преди три години.

148

Ради

преди 1 година

Румене, след 3 дни е 9-ти юни и се навършват 100 години от деветоюнския преврат. Говори с Възраждане и генералите и действайте. Отбележете юбилея подобаващо.

147

анонимен

преди 1 година

Селянин от Славяново , видял тоалетна и баня чак когато е влязал във военното училище !

146

Към С.Т. 141

преди 1 година

Какво искаш да кажеш, че не се чувстваш предадена? Какъв ти изход от кризата с очевидно грешно решение? А и нека не забравяме кой създаде тази криза (предполагам, имаш в предвид политическата криза). Хайде не се излагай с такива детски разсъждения. Има аудио запис където е повече от ясно, че тия хора НЕ СА ИЗХОДА ОТ КРИЗАТА!

145

Кривондел

преди 1 година

Доста афектирано изказване. Хем ПП поемали цялата власт, хем я споделяли с ГЕРБ - и това в едно изречение. Явно липсата на еднолична власт не е повод за радост при Радев.

144

Кире

преди 1 година

Някой разбра ли сега този цъървул иска ли да има правителство или само се прави и предпочита той да си командори?!?:)

143

аааахахахааааа

преди 1 година

Абе чорап,те предадоха избирателите си а ти предаде България на Москва бе!Схваща ли ти фуражката разликата между двете а?

142

Ром'с

преди 1 година

Правилно и точно казано.

141

Радини вълнения

преди 1 година

Другарю, Радев режимът на пълномощията приключи.

140

ИЦО ХАЗАРТА пп

преди 1 година

ГРОЗДАН КАРАДЖОВ РАЗМАЗА ГЕРБ И П.П. със ВЕЛИКИ СЛОВА..40 посланника им преведоха ВСИЧКООО---ГРЪЦКИЯ ПОСЛАННИК ЧУ, КИТАЙСКИЯ, НЕМСКИЯ, БРАЗИЛСКИЯ , ЯПОНСКИЯ , И ОЩЕ 35 ПОСЛАННИКА -- КОИТО СА НАКАЧУЛЕНИ ГОРЕ НА БАЛКОНА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !!.Всичко чуха..Всичко им се преведеее .

139

Анонимен

преди 1 година

Чорапа усеща ,че му идва времето, малко, жалко юмруче!

138

с.т.

преди 1 година

Аз гласувах за ГЕРБ, но не се чувствам предадена! Трябва да се търси изход от кризата, дори и пътят да е грешен! Ако трябва, ще се търси друго решение, но при всички случаи не се чувствам предадена. И на мен не ми харесва Деса Радева да се прави на интересна, пишейки по форумите, ама какво да правя? Ето, чак сега правя коментар.

137

гг

преди 1 година

Ами така е Рундьо, ама и ти не вдигаше ли едно юмруче по едно време и не вкара ли ти ПП в политиката??

136

Говорит Москва

преди 1 година

Очен хорошо тавариш Радев

135

до 137 Абе, човек!

преди 1 година

Редовно правителство съставено от измамници каква рабата ще ти свърши?! Никаква! Не ти трябват такива хора във властта! На тези мястото им е в затвора!

134

България

преди 1 година

Малииии вместо депутати в парламента са се събрали агенти, доносници на руското посолство. Боже ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

133

Анонимен

преди 1 година

всички зависими от рашистан са против редовно правотелство

132

Анонимен

преди 1 година

всъщност ДБ-ПП не са излъгали избирателите си, те направиха огромен компромис в името на държавата, всъщност *** излъгаха избирателите си преди изборите със страха, че ще има мобилизация, това са лъжците, за бсп и дпс няма нужда да казвам, всеизвестно е