249

Public enemies

преди 1 година

Единственото провинение на Кирето е че изневерява на жена си.

248

Слава Парапетина

преди 1 година

Прегръдката му край бреговете на Днепър с фашисткотокопеле подсказва че Зелениятглист реди картите в София, за да получава по 3-я начин наше оръжие, боеприпаси и хуманитарни матеряли.

247

Анонимен

преди 1 година

Този човек има всички качества на съвременен български политик: нагъл, та чак противен, видимо ограничен, но иначе компетентен, лъже, маже и краде, без да му мигне окото, говори едно, мисли - второ и върши - трето. Просто идеален е!

246

Страхил

преди 1 година

А ти не разбра ли,че ние,българите,освен ненавист и омраза към теб нищо друго не таим !На какъвто и стол да седнеш,какъвто и пост да заемеш за нашс си оставаш все същия нека дърник и празнословец !!!

245

Анонимен

преди 1 година

Киро, има една поговорка, че простият човек няма страх от нищо. Та ти си безстрашен.

244

МИСЛЕЩА

преди 1 година

Байдън обърка името на собствената си внучка, но много точно произнесе името на Кирил Петков, като по този начин го посочи за преиер. Е затова е с такова самочувствие Кирето, защото е посочен от посолствоТО!

243

Тихомир

преди 1 година

Ами като няма от какво да се страхуваш откажи се от имунитета си още днес!! ЩО за уговорки, докато комисията се конституира, прегледа доказателствата, тръгне да взема решение ... че минат поне 12 месеца. Като си мъж и си невинен давай имунитета. Или ако Боко не си дава неговия - той лош, а пък когато Кирил не го дава - ааа той репресиран. Смешно, ако не беше позорно.

242

Хм

преди 1 година

Един път лъжец- лъжец за цял живот

241

Зевзек

преди 1 година

Кирчо,кажи си...защо ни излъга?

240

Тошо

преди 1 година

Не става дума за страх, а за смиреност, мъдрост и споделеност !Ако нещо не знаеш или не можеш, зад теб наднича дядо Вазов, а на него можем да му имаме доверие ...цял един народ, дори и 100 г. след *** му !Вземи прочети нещичко от него и ще придобиеш сили, рядко срещани, не само у нас, а и по света (в Харвард също) !

239

Анонимен

преди 1 година

А следващия парламент отново ще отмени вашите промени...

238

Анонимен

преди 1 година

Прав е ПК, никой не може да го спре да се излага.

237

До 244

преди 1 година

Радвайте се за рехавият протест. По-малко ***. :) Цончо Камилата да им организира едно състезание по хранене на разстояние. :)

236

Света се обърка

преди 1 година

По начало Имунитета на политици и депутати Е ГРЕШНА ПРАКТИКА и е предпоставка за безнаказано извършване на престъпления по служба, кражба на държавни средства и злоупотреби с власт. ОТНЕМЕТЕ ИМУНИТЕТА НА ВСИЧКИ.... Нито един политик в България не го заслужава.

235

Анонимен

преди 1 година

Много рехав протеста на копейките. Пълна мизерия!

234

Анонимен

преди 1 година

И затвора му е малко на Американофилина !!

233

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Абе некой не иска да те плаше Кире. Показваш доказателства които искат от тебе и дипломата си от Харвавд и прави каквито си искаш промени и реформи.... Друг е въпроса АКО СИ ИЗЛЪГАЛ И СИ ДАЛ УМИШЛЕНО НЕВЕРНИ ДАННИ....тогава наистина имо от какво да се плашиш.... А ТИ ИЗМАМНИК ЛИ СИ ?

232

Анонимен

преди 1 година

Двамцата завдно с Баце при бай Ставри и една каца вазелин! За да разбррст и другите, че няма безнаказани!

231

Анонимен

преди 1 година

Лъже Кирчо, давай имунитета!

230

Доктор

преди 1 година

Че лудите кой може да ги спре?