107

Анонимен

преди 1 година

Разгеле. А коя поред е ?

106

Анонимен

преди 1 година

Успех украинци, дано си върнете териториите превзети от руските варвари

105

Анонимен

преди 1 година

до103.Ами съветника на Зеленски каза че започнало преди няколко дни.Все за няколко дена трябва да има определени успехи.Досега освен че Вагнер се изтеглят от Бахмут и ги заменят руски войски и измислената атака на Белгород друго не се е чувало за успеха на тази контраофанзива.

104

контраПрестъплението

преди 1 година

е почнало - и ние така подразбрахме със селфи акцията оня ден! :):)

103

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Съветника му е намерил ключа за шкафчето където Зелника си държи кокаина и се е нашмъркал не знае какво говори

102

Анонимен

преди 1 година

подобни изявления са по скоро игра на нерви, едва ли е започнало, вероятно има тестове на различни точки, отвличащи атаки по различни направление, но със сигурност ако почне нещо то щще е след 10-15 юни

101

11

преди 1 година

А руснаците знаят ли за супер-дупер контраофанзивата?

100

Анонимен

преди 1 година

"до99.Гледай новините довечера за да видиш колко набързо само ще споменат за това контранастъпление." --- Искам само да кажа, че нещата не могат да се развият толкова бързо. Може да има успех, може да е пълен провал, може променливо надмощие на едните над другите.... Но не може да бъде сигурно и не може да приключи за толкова кратко време. Това имам предвид.

99

Анонимен

преди 1 година

Успех на Украйна ! Ние също бяхме окупирани от руснаците 50г. Знаем за какво се биете! Ще се справите, защото те са слаби войници, без много акъл. Само напред до пълен разгром !

98

Анонимен

преди 1 година

до99.Гледай новините довечера за да видиш колко набързо само ще споменат за това контранастъпление.Освен това съветника каза че е започнало преди няколко дни.Само от това ще ти стане ясна ситуацията.

97

Анонимен

преди 1 година

Гледам и чета под всяка публикация специалисти по военно дело, миротворци и бленуващи по СССР. Лично аз се радвам, че в момента сме част от Западния свят и че, сатрапа и касапин Путин няма да смее да ни освободи. Много ще се радвам украинците да ги изгонят от земята си.

96

Анонимен

преди 1 година

"До довечера трябва да излязат данни за превзетите от укрите села и градове.Ако нищо не се каже е пълен е било пълен провал.По това ще познаете успеха на контраофанзивата." ------ Глупости. Една контраофанзива не може да се развие за толкова кратко време. Дали ще има или няма да има успех ще се разбере доста по-късно от "до довечера ". Това да не е Counter strike! Може да няма успех, но това никой не може да каже "до довечера ".

95

Само да кажа

преди 1 година

Като математик и шахматист, ще Ви кажа, че за да започнеш контраофанзива трябва да си с превес поне 5 ако не и 7 към едно. За да настъпваш. Не става с някви групички за бели със знаци на СС и подобни. Това не е нито разумно нито нормално. Който има ум е на плажа. Който няма ...жалко за него.

94

Анонимен

преди 1 година

До довечера трябва да излязат данни за превзетите от укрите села и градове.Ако нищо не се каже е пълен е било пълен провал.По това ще познаете успеха на контраофанзивата.

93

Опа

преди 1 година

Тоя от 1 г. е в контранастъпление, и все побеждава.Наполеон пасти да яде.

92

(-_-)

преди 1 година

Контра-отстъплението.. Така са ги подпукали, че всичкото медия мълчи и се ослушва.

91

Укро

преди 1 година

Контраофанзивата започна и приключи бързо , целта и средствата са оправдани , чакаме нови.

90

Анонимен

преди 1 година

Тая контраофанзива сега съветника на Зеленски е казал че е започнала преди няколко дена.Само че никой не е разбрал и сега официално Киев го е заявил.

89

Не знам някой дали

преди 1 година

Гледа по чуждите медии включително и някой руски ( само българските не знаят какво се случва и чакат някой да им каже ) но вчера руското министерство на отбраната беше подпалено ! Русия официално пламна

88

Аз съм сигурен

преди 1 година

че Русия ще капитулира до края на лятото :)))