Getty

Женският футбол започва да привлича все повече публика както по стадионите, така и пред телевизора. Докато преди този спорт се смяташе само и единствено за мъжка игра, сега дамите също намират своето място на зеления терен, като тази година с нетърпение се очаква деветото световно първенство. Клубните отбори също имат с какво да се похвалят, като част от тях раждат звезди, които вдъхновяват все повече млади момичета да се влюбят в най-красивата игра.

Сега от HBO също се включиха в инициативата за насърчаване на любовта към женския футбол, снимайки документален филм за вдъхновяващата история на отбора Angel City от Лос Анджелис. Миналата година той дебютира в професионалната футболна лига на Америка, а една от звездите му е Кристен Прес. Преди няколко дни беше пуснат и първият трейлър на филма, който повдига завесата на отбора, основан и изцяло притежаван от жени.
 
Тук обаче не говорим за обикновени жени, а за някои от най-известните имена в шоубизнеса. Натали Портман, Ева Лонгория, Джесика Частейн и Дженифър Гарнър обединяват сили, за да създадат отбор, който не се спира пред нищо, за да постигне мечтата си и да стане шампион.

Виктория Бекъм и Ева Лонгория – две красиви и не чак толкова отчаяни съпруги

 

Ева Лонгория сподели как е преодоляла ревността си от минали връзки

 

След раждане и на 47: Ева Лонгория се похвали със стегнат корем

Натали Портман е част и от продуцентския екип на филма, партнирайки си с носителите на „Оскар“ Елизабет Васархели и Джими Чин. Режисьорът на поредицата е Арлийн Нелсън, която има дълга история с HBO, работейки по проекти като Naked Stated и Gutsy.

Още за документалния филм с двете актриси и други новини за кино ще откриете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase