6

Deep Zone

преди 1 година

Днес с кеф ще си гледам мачовете от Женската шампионска лига. С годините все повече ми допада женския футбол, освен че мацките са топ има и някаква препратка към аматьорските мачове, която адски ми харесва- здрава битка в центъра, единоборства, момичетата са железни и веднага стават със спраскани глави, не може и дума да става за симулациите на мъжете. За красотата какво да говорим - Алекс Морган, Кристен Прес, Алиша Леман, Мелани Лойполц- жени, които нямат нищо общо с парцалеесите ала "Ергенът"

5

сатанистка ау

преди 1 година

ционистката секта е сатанинска култ към змията секс с деца,кръвосмешение,извратеност,перверзии ром и ромка ги представляват цион деца на гърция

4

Откачалка

преди 1 година

На женския футбол единствено обичам да гледам отборите как се радват след вкаран гол - започват да се хвърлят върху голмайсторката а аз си представям че съм най отдолу и всички жени се хвърлят върху мен.

3

Анонимен

преди 1 година

Женски футбол, жени във формула 1..... На този свят има някоя тотална гр0зна мъжемразка, която е с високи позиции и не става нищо от нея , та все по-упорито натискат за участие на жени във всичко.

2

Бай Гроздю

преди 1 година

Това е точно нацията, която няма представа от европейския футбол, но сега било станало известно. Впрочем ние имахме международни срещи на националния стадион по времето, което сега се нарича тоталитаризъм.

1

Анонимен

преди 1 година

О не ... женски футбол! Вие чухте ли, че като имаше Ковид, са псунали хора на стадиона, да гледат световното по женски футбол? Никой не се е заразил, защото е имало 17 души в публиакта.