Снимка: Istock

Може би няма човек, който да не иска да живее по-добре, да бъде щастлив. Вървим по своя път и търсейки пътеки, които ще ни отведат към по-добро, ние оставяме резултатите от делата си, създаваме или разрушаваме връзки. Това ни подсеща за кармата и за нейните закони. Няма единна формулировка за това какво е кармата, но най-опростено можем да кажем, че това е път.

В следващите редове споделяме 5 закона на кармата. Замислете се върху тяхната логика и може би с тях ще може да промените и вашия път.

Законът на смирението

Законът на смирението излага идеята, че ако не можеш да признаеш нещо, няма да можеш да го промениш. Ето защо трябва да се научим да приемаме нещата такива, каквито са, и разбира се, да се опитаме да ги променим.

Законът на сътворението

Този закон на кармата е за създаване на собствен живот и реалност. Според него животът не се случва просто така, а изисква нашето участие. Ако съсредоточите енергията си върху създаването на живота и света, в който искате да живеете, това ще се превърне в реалност. Моделирайте вашите мисли и действия.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase