Снимка: outnow.ch

Ако вашият партньор ви дава смесени сигнали, когато става въпрос за сериозен ангажимент, може би това ви кара да се чувствате несигурна в бъдещето си с него.

Често жените са тези, които са готови да се придвижат във връзката си към следващото ниво, а мъжете понякога сякаш се дърпат или гледат да отлагат по възможност настъпването на този момент. Има мъже, които направо се отдръпват от половинката си, когато тя им заговори за брак и деца.

Ако вашият любим мъж се страхува от сериозно обвързване, независимо колко много го обичате, вероятно вие няма да намерите щастие с него.

По-вероятно е той да ви принуди да започнете да му поставяте ултиматуми по отношение на връзката ви, а той постепенно да започне да се дистанцира от вас емоционално и да изглежда все по-незаинтересован и уклончив по отношение на общото ви бъдеще.

Ако партньорът ви все още не е готов за сериозен ангажимент, приемете го, уважете позицията му и продължете напред с него или без него – както би било най-добре за вас самата.

А ето и ясните знаци, че вашата половинка изпитва ужас от дългосрочни ангажименти:

1. Той избягва дискусии за всеки вид ангажимент, като да заживеете заедно, да сключите брак или да имате дете.
2. Той ви е създал строги правила за това какво може и какво не може да обсъждате относно бъдещето на връзката ви.

3. Той ви дава доста смесени и объркващи сигнали, когато се опитате да направите връзката ви малко по-сериозна или поискате да го ангажирате с някакви обещания за бъдещето.

4. В миналото си той е изневерявал на бившите си партньорки и не го крие.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase