Снимка: outnow.ch

Да откриете перфектния подарък за Свети Валентин за своята половинка може да бъде много стресиращо изживяване.

Лутането по различни магазини, дилемата между няколко варианта и изобилието от предложения са си жив кошмар за много хора.

Правилният или грешният подарък могат буквално да съсипят връзката ви или да я направят най-красивото нещо, което някога ви се е случвало.

Но не се плашете – има няколко правила за подходящите подаръци, съобразени с етапа на връзката, в който се намирате.

Представяме ви няколко варианта, които да направят празника ви запомнящо се преживяване и за двете страни.

1. Започнали сте да се срещате преди една седмица
Е, това е доста неудобно. Далеч сте още от сериозните подаръци, но не е добра идея и да игнорирате напълно празника. Малкият жест е най-добрият вариант за новите връзки. Искате вашият партньор да знае, че мислите за него/нея без да го уплашите.

Какво да направите?
Купете забавна картичка и я надпишете. Понякога осъзнаването, че дадена ситуация е малко неловка я прави по-малко такава. Ако ви се иска да сте по-щедри от картичка, можете да вземете ваучер за подарък, придружен от шоколад. Никога не можете да сбъркате с шоколад.

2. Срещате се от няколко месеца
Връзката ви все още е нова, но явно сериозно обмисляте дали това може да прерасне в истинска любов. Отношенията ви имат потенциал, но сте в ранна фаза.

Какво да направите?
Планирайте вечеря в хубав ресторант. Това ще бъде чудесна възможност да се облечете добре и да си изкарате хубаво. Господа, ако искате да впечатлите дамата на сърцето си, купете рози. Всички знаем, че червените рози са символ на любовта и романтиката, но може би е добре да се спрете на розови цветя за повода, тъй като връзката ви още се развива.

Още по темата можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase