Снимка: Reuters

Коя е любимата ви секс поза? Следващите редове ще ви представят предимствата на секс поза обратна каубойка. Всичко, което трябва да направите е да възседнете партньора си с гръб към него. Тази позиция е в пъти по-удобна от познатата ви секс поза каубойка. Защо трябва да се доверите на това изживяване? Ето няколко възбуждащи причини.

Жената определя темпото

Какво повече може да възбуди вас и партньора ви от това вие да поемете контрола във ваши ръце? В секс поза обратна каубойка вие поемате и определяте темпото. Също така може да контролирате и променяте ъгъла на проникване.

Чувството за власт ще възбуди вас, но и половинката ви, а това ще ви накара да се чувствате и изглеждате още по-съблазнителни в спалнята.

Секс поза обратна каубойка дава възможност на дамите да движат тялото си, така че да получат максимално удоволствие от нея. Могат да се накланят лесно напред, назад, на една страна, да полюляват бедрата си.
От друга страна това е добра възможност за тях максимално да задоволят партньора си стимулирайки с докосвания гениталиите му.

Повече по темата може да прочетете в  Az-jenata.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase