20

Дърт Крейзър

преди 8 години

позата е добре , защото ръцете са ми свободни и е удобно да я пипнеш тук там

19

mitaka

преди 8 години

Завърши зле. Тя се върна при мъжа си заради детето и защото аз нямах средства да ги издържам. Знам, че не го обичаше и всичко беше заради парите. Каза ми, че не си ляга с него, но аз не се почувствах добре и скъсахме. Знам как изглежда отстрани, но всичко между нас беше истинско.

18

мари

преди 8 години

Извинете, но вие наистина звучите много наивно. Жената сигурно е била над 40 и е била достатъчно опитна да ви завърти главата с техники в леглото и игра на чувства. И как завърши историята с нея, ако не е прекалено лично?

17

!!!

преди 8 години

Сериозно, 14 години по-голяма....!!!.... и не си се почувствал като рибка!? Направо е била като лелка пред теб, каквато и козметика и да е използвала. Нужен си и бил да и задоволяваш интимните нужди, нищо повече. Завъртялата ти е главата с френска и със *** си и ти си лапнал като шаран кукичката.

16

mitaka

преди 8 години

Разликата ни беше 14 години и 8 месеца. Жената беше разведена с едно детенце. Не мисля, че всичко това има значение когато има чувства.

15

мари до mitaka

преди 8 години

Извинете ако сте се обидили от изказването ми за любовниците! Каква е била разликата в годините с партньорката ви?

14

!!!

преди 8 години

Не сме цинични, ти си наивен. Аз съм в положение да се виждам с по-млад мъж и той ми говори за чувства. Но ако нямам настроение и не му направя френска и не му дам отзад , се сърди като малко дете. Не ми се обажда по две седмици. Хайде не ни обяснявай от къде изгрява Слънцето! По-голяма съм от теб

13

mitaka

преди 8 години

Много сте супер цинични! Ужасни сте! Аз съм имал връзка с по-голяма жена, и да не кажа всеки път, но често правихме пълна програма. Но това в никакъв случай не означава, че е било начин да ме задържи. Тя правеше това което и харесва и изобщо имаше чувства към мен. Вие принизявате всичко. Не всичко опира до секса.

12

!!!

преди 8 години

Моме, недей да съдиш любовниците. Когато мъжът ти чукне 50 и все по-рядко се сеща за секс, може да се стараеш колкото си искаш. И тогава ако ти падне някое младо жребче, едва ли ще имаш нещо против да те 'посети' на всякъде.

11

мари

преди 8 години

Е, те любовниците са за това. Да компенсират това което не получавате в семейното легло. Аз се старая на моя мъж нищо да не му липсва. Разбира се, не правя нещо което не ми харесва.

10

ergo

преди 8 години

моята пък изобщо не ми дава отзад, но за сметка на това любовницата компенсира тази липса напълно

9

до №13

преди 8 години

Мъжът ти е късметлия! Моята жена изобщо не харесва тази поза, а "отзад секс" и се прави много рядко и то само в поза лъжичка, на пълна тъмнина. Не я знам от какво се срамува.

8

мари

преди 8 години

Правила съм го в тази поза и на двете места, но не ми хареса особено.

7

65

преди 8 години

Ех,тази Михаела само смях прави на хората !!!!!Пиши пиши ,това него можеш ,ама пиши

6

ULI4EN-G

преди 8 години

Хора,то тези теми са табу,което е грешка.Филма,книгите 50 нюанса махнаха тази тема от табу категорията.Стига сте се правили, евала на статията.

5

Анонимен

преди 8 години

много си е добра позатаизобщо всички пози в които наблюдавам как се движи Д-то на девойката страшно ме кефят

4

Анонимен

преди 8 години

И кой да я напише тая статия?

3

Анонимен

преди 8 години

Язе обичам да си ги жънем на-жетварската поза?!)))

2

Анонимен

преди 8 години

Обърната, не обратна...

1

--------------------

преди 8 години

Натискам линка към аз жената, за да прочета така интересното продължение на статията за обратната каубойка и чета в лентата с адреса горе:"az-jenata.bg/a/12-semeystvo/31467-solidni-pokazateli-za-nalichie-na-depresiia/"Сега в главата ми се въртят въпроси към авторката тук и там, но ще ги спестя.