Снимка: photl.com

Често обвиняваме мъжете, че допускат редица грешки в леглото. Но вглеждайки се в тях не пропускаме ли често и собствените си? Какви грешки допускат жените в леглото според силния пол? Вижте в следващите редове. 

Не си падате по оралния секс. Мъжете считат това за грешка номер едно. Няма мъж, който не би искал да бъде орално задоволен. Ако има някакъв проблем с него там долу, бъдете откровени. В противен случай трябва да бъдете доста изобретателни с целувки и докосвания с ръце, за да компенсирате липсата на орални ласки. 

Прекалено тиха сте. За мъжете няма нищо по-неудобно от това по време на полов акт да чуват само скърцането на леглото. Те искат да усещат партньорката си по всякакъв начин. Освен това стенанията и възбудата, които показвате, издавайки ги, възбужда още повече силния пол. Ето защо покажете че сте там. 

Не докосвате тестисите му. Отделяте достатъчно време на любовната игра и това е чудесно. Но обърнете внимание на всеки детайл там долу. Докосвайте и целувайте пениса му, но не забравяйте и за тестисите, те също са супер чувствителни, особено по време на полов акт. Бъдете изобретателни и когато сте в поза „ездачка“ (например), не забравяйте да ги стимулирате с нежно докосване.

Очаквате от мъжете винаги да бъдат романтични в леглото. Невинаги ще е така и това е съвсем нормално. Понякога те искат да сменят ритъма и настроението по време на секс. Понякога имат нужда да играят секс игри и вие да бъдете част от тях. 

Иска им се да правят необуздан секс, да бъдат по-груби и да изживеят някои от своите секс фантазии именно с вас. Всичко това често може да пропусне романтичното въведение в спалнята. Затова не очаквайте и не изисквайте от тях винаги да се държат като непоправими романтици.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase