Снимка: sxc.hu

Кое е по-хубаво: да имаш красива жена или по-неугледна? Вероятно този въпрос си е задавал всеки мъж. Факт е, че силният пол се заглежда по фаталните, провокативни красавици, но често у дома ги чака някоя по-обикновена женица, която не изпъква с отличителна външност.

Има ли някаква формула, по която мъжът избира коя да е майка на децата му и до каква степен визията е решителна за сключване на брак и създаване на семейство.

Ето и ползите да имаш грозна жена, според самите мъже:

1. Чувсташ се по-оценен

Когато се срещаш с някой, който е по-красив от теб, започваш в даден момент да се питаш дали го заслужаваш. Страхуваш се, че тя всеки момент ще те остави заради някой, който е по-представителен от теб и това подбива собственото ти самочувствие. Ето защо някои мъже предпочитат да бъдат в ролята на „по-добрия“ и половинката им да ги третира като Бог. Което води до следващата полза!

2. По-добър секс

Ако сте чували, че грозните жени се стараят повече в леглото, то е време да повярвате. Жена, която осъзнава, че не изпъква с перфектна външност, се старае да компенсира с други качества. Красивата жена не си дава много зор в леглото, защото знае, че мъжът е щастлив само от факта, че я има в кревата си. По-неугледните дами обаче, вече са научили разни трикове, за да не ти омръзнат и са готови на експерименти и да изпълнят всичките ти желания.

3. Хората ще те уважават повече

Ако жената до теб не е извадена от холивудски филм, това означава, че ти си страхотен, защото забелязваш вътрешната красота. За съжаление това не важи за дамите. Ако някоя е забелязана с по-грозноват мъж до себе си, то първата мисъл е: „Този има кинти“.

4. Другите мъже не са заплаха за теб

Когато до теб има красива жена, нямаш доверие дори и на приятелите си. Винаги я има тази нотка на съмнение, че някой флиртува с твоето прелестно създание. Сега вече може да бъдеш спокоен, тя не хваща окото и си е само твоя.

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase