След убийството на Мирослава хората искат промени в НК. Снимка: БТА

По разследването на случая с убитата Мирослава няма нищо ново, всичко си боксува на едно място. Това заяви сестрата на убитото момиче - Елеонора, в предаването "Тази събота" по bTV.

Тя силно се надява да не се повтори случая със сестрите Белнейски. Елеонора потвърди, че знае за някакъв нов свидетел, който посочва още трима съучастници в убийството, освен задържания Марио. Но за момента тази теория не е доказана.

Елеонора разкри подробности и за своя приятел, който бе замесен заради богато наследство и откуп, който трябвало да плати.

Още по темата
„Почвам да мисля, че изобщо не го познавам този човек", заяви тя. Гаджето й било в много добри отношения с Мирослава, били постоянно заедно докато тя била на работа. Даже определи връзката им като на брат и сестра.

След отвличането на Мирослава обаче той се отдръпнал, криел се дори по времето преди да бъде открито тялото. "Имам чувството, че съм живяла с непознат човек", каза Елеонора. Тя определи неговото държание като гавра.

Днес в Перник за пети път се организира протест, на който се събират подписи за промени в Наказателния кодекс. За да станат реалност трябва да бъдат събрани 300 000.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase