Общ преглед

19 участници ще се борят за званието "Фермер номер едно" във втория сезон на шоуто. Те вече се трудят във ферма в китното село Боснек, като тепърва ще става ясно дали експериментът с шестима известни с мотиката ще се окажат успешни.

Популярните ще работят наравно с останалите и няма да имат никакви привилегии, обещаха продуцентите Иван и Андрей. Със сигурност обаче за зрителите ще бъдат интересни не толкова известните участници.

Още по темата

Публиката вече познава плеймейтката Ася Капчикова, която изживя кратък романс с рапъра Криско. Освен нея уменията във фермата ще демонстрират спортният журналист Крум Савов, актрисата Елен Колева, писателят Калин Терзийски, моделът Гери Дончева и рапърът Dee.

Вижте останалите участници с кратки визитки в нашата галерия.

Кои са фермерите Бети и Николай Василеви?

Имат ферма с 800 животни, но в началото е било съвсем различно. През кризисната 1996 г. Бети и Николай се връщат на село. Продават апартамента в града, който струва точно 16 крави. Първата зима губят половината от животните, но не се отказват.

Двамата отглеждат своите животни натурално и свободно, без решетки и заграждения. Казват, че са последните, които правят това, което вършели някога и дедите ни. Искат да научат участниците, че земята е майка и дава толкова, колкото трябва.

"Фермерството не е проста работа, не е и за прости хора. Иска си четене, знания и умения", категорична е Бети.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар