В забързаното ежедневие, когато отделяме все по-малко време в грижа за себе си, националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR ще предложи на зрителите възможност да тренират с един от най-известните треньори и бодибилдъри в България Динко Желязков. От 18 май всяка събота сутрин от 10:30 часа Bulgaria ON AIR ще посвещава по 30 минути от програмата си на спорт и здравословен начин на живот, излъчвайки влог блок с фитнес тренировки с републиканския шампион по културизъм.

Разнообразни упражнения, експертни съвети как да се предпазим от травми и кои са последните тенденции, с които да поддържаме тялото си във форма, ще бъдат сред любопитните теми в блок влога с Динко Желязков. Всяка събота от 10:30 часа той ще среща зрителите на Bulgaria ON AIR с вдъхновяващи спортисти, национални и европейски шампиони от различни дисциплини и популярни личности, които ще споделят повече за своя път в спорта, как са постигнали желаната форма и кои са били грешките, които няма да повторят. С динамичния си подход към тренировките и страстта към насърчаване на здравословния начин на живот, Динко Желязков с помощта на други опитни спортисти, ще опровергаят едни от най-големите фитнес митове и ще дадат на зрителите ценни насоки по пътя към постигането на здраво и красиво тяло.

“Много съм щастлив, че видео тренировките, които заснемам за канала си ABNORMAL, ще получат национален ефир благодарение на Bulgaria ON AIR и ще достигнат до повече хора. Вълнувам се да споделя моите знания и опит, за да помогна на зрителите да се впуснат в своето собствено фитнес пътуване и да станат още по-добри версии на себе си. Благодаря на Bulgaria ON AIR, че застават зад същата кауза”, споделя Динко Желязков.

От ранна възраст животът на републиканския шампион по културизъм е свързан със спорта. Като дете започва да тренира борба, а по-късно се насочва и към кикбокс. През 1994 г. става републикански шампион по кикбокс за младежи в кат. 68 кг., през 2010 г. става републикански шампион по културизъм в кат. до 100кг. и абсолютен шампион на голям национален турнир. От 2017 г. развива своя методика на тренировки, която се превръща в една най-популярните в България. Създател е на два от най-известните български бодибилдинг канали в YouTube, един от които е ABNORMAL. Епизодите от него не пропускайте всяка събота, от 10:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase