И трета палатка цъфна пред Областната управа в Пловдив. Снимка: Булфото

Около 20 протестиращи има и тази сутрин пред Областната управа в Пловдив, където от днес вече е опъната и трета палатка.

Двама от протестиращите казаха, че са прекарали нощта в тях и не се е сбъднало вчерашното предсказание на губернатора Венцислав Каймаканов, че ще ги изядат комарите.

Още по темата
За 15 минути и тази сутрин протестиращите блокираха кръстовището на булевардите "Шести септември" и "Васил Априлов", където скандираха: "Оставка" и "ДПС вън".

Пред Областната управа се появи 73-годишният Николай Бойчанов, който каза пред "Фокус", че подкрепя правителството на Орешарски и областния управител Венцислав Каймаканов.

Възрастният мъж допълни, че не е от ДПС и настоя на правителството да му се даде време и спокойствие, за да заработи. Това предизвика негодуванието на протестиращите и мъжът бе принуден да си тръгне.

Друг протестиращ – Веселин Халачев, разсипа боб пред входа на Областната управа, като обясни, че прави това, за да може Каймаканов да гадае по него кое решение на правителството е правилно и кое – грешно.

Областният управител все още не се е появил на работното си място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase