Снимка: БГНЕС/EPA

Челси изпусна страхотна възможност, за да повали Арсенал на своя „Стамфорд Бридж“, след като пропиля аванс от 2:0 с голове в последните двайсетина минути,  съобщи Gol.bg.

Коул Палмър откри резултата в 15' след точна дузпа, отсъдена за игра с ръка на Уилям Салиба, а Михайло Мудрик вкара един от най-красивите, макар и случайно голове от старта на сезона в 48'. Украинецът опита центриране от крилото, но топката полетя към мрежата и прехвърли Давид Рая.

В 77' Робърт Санчез върна жеста на своя колега от далечния край на терена, като подари една топка на съперника през центъра на терена, а Деклан Райс намери опразнената му врата от над 30 метра дистанция.

Още по темата

Малко преди края на редовното време Леандро Тросар се озова на върха на перфектно центриране от Букайо Сака, за да оформи крайното 2:2.

 След 3 поредни загуби в Англия, Манчестър Сити се върна на победния път. "Небесносите" треснаха като домакини 2:1 Брайтън.

Победата за тима на Пеп осигуриха големите звезди Хулиан Алварес и Ерлинг Холанд. С успехите шампионите се изкачиха на върха преди изигравеното на останалите срещи от кръга. Сити има 21 точки, с една повече от Тотнъм, който е с мач по-малко.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase