Снимка: Булфото

Общ преглед

След края на мача двете агитки - на Левски и ЦСКА направиха опит на пистата да се срещнат. След бързата намеса на полицията предотвратихме физически сблъсък. Това каза за "Фокус” ст. комисар Младен Маринов, директор на СДВР.

"След края на срещата има едно задържано лице, което е обиждало и нанесло удари на полицай. Общо задържаните са 19”, уточни ст. комисар Маринов.

Още по темата

По думите му футболните фенове вече са напуснали стадиона. "Освен това има записани лица, които не са задържани, но процедурата е такава, че в момента се установяват. Работата все още продължава. Има екипи абсолютно навсякъде в столицата. В момента патрулират, тъй като групи от фенове се разпръсват в различни посоки. Това ще остане така, докато се нормализира изцяло обстановката”, увери шефът на СДВР.

Собственикът на "Левски" - Спас Русев бе изведен с полиция от стадиона, след като фенове на ЦСКА хвърлиха факла във ВИП ложата, където бяха разположени всички ръководители на "сините", съобщи bTV.

Началото на второто полувреме на мача започна с хореография на "червените". Те запалиха факли в секторите "А" и "Г", но една от тях бе хвърлена директно към ложата с шефовете на "Левски".

Няма информация за ранени, но след инцидента органите на реда бяха заградили ръководството на "сините", а Спас Русев бе изведен незабавно от стадиона.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар