Ето как Столичната община се справя с просяците
Ето как Столичната община се справя с просяците
Снимка: Тиквенко Свинската Опашка | 19 апр 2016 07:09
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
36
9298
3
24
Напиши коментар Коментари
19
0
 
4
 
! Отговори
Marie Claire преди 7 години
Явно никой не разбира иронията в заглавието, а именно, че вместо да подбара хайките изкустени просяци (с които полицията сигурно има уговорки и даже взема %), се занимава с тези, които не само подават празна шепа на минаващите, а чрез изкуство се опитва да заработи някоя стотинка и то само от тези, които решат да дадат.
18
1
 
22
 
! Отговори
Кугар преди 8 години
Тази мацка е страхотна на живо! както и музиката и! Вместо да се възползва от божественото си тяло да и носи пари, както повечето ***, това момиче свири божествено и повярвайте хората с удоволствие оставят по нещо....... Евала за което!
17
0
 
4
 
! Отговори
Kzint преди 8 години
E не виждате ли, че полицая се бърка за пари :)
16
0
 
7
 
! Отговори
Инженер преди 8 години
Трябва да се прави съществена разлика между просията като организиран престъпен бизнес и уличните артисти и музиканти. Организираната от цигaнckитe престъпни кланове просия е свързана с експлоатация на деца, умишлено увреждане или осакатяване и др. зловещи практики. Парите не отиват за просещия, а за престъпните босове. Полицията обаче гони красивите студентки от консерваторията, които като улични артисти само могат да ни радват и да допринасят за атмосферата на града. Уж културна столица. Пфу!
15
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
точно това съм написал сео на фонетична кирилица, ascii код как се гледа знаеш ли или се запиши на някой курс по компютърна грамотност че си слаботелесен у главата. Сега се връщам и ти чета бисерите ходих да карам байк в джунглата до мидъл ков на север, замръкнах над един водопад до долу не ми се слизаше и се оказа че си нося фенер без батерия, едвам се измъкнах. После пък GPS-а така ме замота че изпуснах отбивката и се чудех как да слеза от тая магистрала накрая се прибрах до сидни каталясъл
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
e това за сураттефтера от къде ти дойде хаха не само че нямам, а смешното е че дори ти е минало през главата да имам фацебук, хаха много елементарно мислене много аз да не съм ти продавач на женския пазар както е казал Оскар Уайлд. ти съесем ме бъркаш с някой от Сточна Гара. Tова че си налазил профила на някакъв незнаен човечец може само да ме разсмива, поздрави от зеления континент
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Синдьо пише се SEO а не CEO - първото означава Search Engine Optimization, а второто Сендьо Еб@ Отзад. Разбираемо е, че те влече към второто.
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не е просия. Момичето просто събира дарения за подкрепа на таланта си.
11
1
 
10
 
! Отговори
Simeon преди 8 години
ne znam koi e kachil snimkata, ama e nai ogranichenia chovek!!! tova ne e prosia!!!
10
0
 
27
 
! Отговори
Мишо преди 8 години
Аз не виждам нищо общо между уличните артисти и просяците! Навсякъде по света също явно не виждат :)
9
2
 
15
 
! Отговори
Бъч преди 8 години
Колко видове полиция има в БГ и дали по брой на полицаите вече не сме първи в света-мисля че вече достигат 70 000 което е 1100 на 100 000 души което пък говори много лошо за държавата и власта!?
8
0
 
29
 
! Отговори
Константин преди 8 години
Тази мацка беше толкова красива и точно с нея да се заядат куките ! *** странното !
7
0
 
23
 
! Отговори
боби преди 8 години
Не знам точно какво се справя, то в центъра е станало просяк до просяка, нагъзили се там пред паничката, направо те засърбява боца... Отврат...
6
0
 
14
 
! Отговори
Аз преди 8 години
ГАдулка!?!? Мислех, че се пише гЪдулка!!! Българин да се наричам- първа радост е за мене!!
5
0
 
15
 
! Отговори
До Хахото преди 8 години
Грешиш, в случая на ав$$тралиския финансов корифей, терминът е точно параритет - някой, който си рита парата.
4
2
 
52
 
! Отговори
ТИПИЧНО преди 8 години
Веднага ще се лепнат за мадамата, ама не виждат джебчиите и гратисчиите в градския транспорт
3
6
 
19
 
! Отговори
Хахото преди 8 години
До oт Сидни Ав$тралияТи, финансово божество, ми кажи какво означава "параритет". Хем неграмотен, хем пише термини, за които чул-недочул! Дори на английски не е pararity, но както и да е. За пореден път демонстрираш "познания" - то не беше "таксейшин", то не беше "Кембрич", то не бепе "параритет".
2
2
 
70
 
! Отговори
офф преди 8 години
просене е да седиш и да молиш и да ти дадат пари, свиренето на цигулка или виолончело е работа и се иска години труд и работа за да увладееш задаята. Всеки оставя пари ако прецени, по собствено желание а тя не те гони с виолончелото да те крънка за 20 стинки
1
1
 
25
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
Да бе, все едно е еднакво дали си теглиш внесените пари от банка, или теглиш без да си внасял.