Падат цените
Падат цените
След вчерашните избори,гледам цена на захарта- 0.55 цента за кг. (Атина) Снимка: madamkrasi | 26 яну 2015 17:17
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
6
5064
7
4
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
Кукумицин преди 9 години
Гърците сами си извършиха комбиниран световно идиотичен удар. Избраха най-големия популист и циркаджия да им управлява потъващия кораб. Приятна им мизерия.
5
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момонта се извършва комбиниран световноолигархичен удар срещу Гърция. Целта е по всякакъв начин, а начините са отработени да се дискредитира и свали новато правителство. Защото ако то устои, Европа ЩЕ ИЗРИНЕ енпетата ОТ ВЛАСТТА и тава те не искат два допуснат по никакъв начин. Вече тн *** са на крак и в Гърция и в целия ЕС да обясняват колко лошо е това. А като успеят по най-мръснишки начин да свалят правителството, ще викат, ето левите не могат да управляват.
4
12
 
4
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
ами квото и да гледаш се е у гърцияВерно че кризата срина благосъстоянието в западна европа след като живях там, но все пак западна европа пак ще си е западна европа спрямо Гърция.Западна европа е десетилетия назад от Ав$тралия а Гърция да не говорим.Преди да се преселя тук преди години чувах че западна европа е мизерна част на света спрямо Ав$тралия но не можех да си го представя нито да го повярвам....След като се преместих определено се убедих че наистина е такаНЕ знам що ви влече Гърция
3
1
 
8
 
! Отговори
madamkrasi преди 9 години
Захарта е стигала до 0.98 цента мисля най-много.
2
4
 
10
 
! Отговори
МАЙ СЕ ДИГА! преди 9 години
ЗАХАР ИЛИ БРАШНО ЧАДО!
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И колко е била цената до преди изборите.Ако може да обясните на обикновения българин.